עבור לתוכן

מתכננים לקחת לשרים המסכנים את הוולו

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3050414,00.html

:bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :s05: :s05: :s05: :s07: :s07: :s07: :s07: :bash: :bash: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

בשלב זה עדיין לא ברור אם שרי ממשלת ישראל יסכימו להיפרד מהוולוו היוקרתית, הנחשבת כבר שנים לסמל בקרב חברי הממשלה, ולעבור לסקודה העממית בהרבה, מותג שלא זוכה לתדמית נוצצת בשום אופן
.

.....

מה לעזעזל?!

אני היחיד שהיה יותר מ"מסכים" לסקודה סופרב ב900 אלף שהיא מכונית מצויינת מקונצפט VW ,ושזה מספיק יוקרתי(אפילו הרבה יותר מדי יוקרתי) לדגנרטים המושחטים חסרי המעש שבקושי עובדים 3 ימים (גם כן עבודה) שמעבר לזה מקבלים משכורת מנופחת והטבות רבות מדי?

לא יאומן...

פורסם

ת'אמת, הייתי נותן לכל אחד קאדילק יוקרתית ואז אולי היו חושבים פעמים לפני שזורקים לכל בבון מפתחות לכיס.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהם אפילו שוקלים לקחת מכונית ב 1.5 מיליון שקל (הוולו הממגונת) או אפילו הBMW 760 ב2 מליון (גרסא ממוגנת), ספק שיבחרו אותן, אבל כאן בארץ חלם הכל יכול לקרות.

ולמה לעזעזל הם צריכים הגנה מיוחדת למכונית שלהם? הם נוסעים בשטחים או משהוא או שהם מתכוונים להיות מרוססים ע"י איזה כלי נשק אוטומטי?

מי לעזעזל ירצה להיתנקש בלימור לבנת(למשל) או בטומי לפיד, ולמה דווקא ביריה על המכונית שלהם?

פורסם

מטעמי "צער בעלי חיים", אני לא מתנקש בלימור...

לתת לח"כים לבחור לעצמם את האוטו זה המשך של אותו הקו המטומטם של לתת להם לבחון את הסרת החסינות של חברים שלהם ועוד... הרבה שיקולים מעשיים והגיוניים לא תמצאו בועדות האלה...

פורסם

לפחות בדברים האלה צריך אחידות, שתהיה חזות אחידה לממשלה, לא יכול להיות שתהיה מכונית אחרת לכל שר.

וצניעות יחסית (2 מיליון? למה מה קרה? מכונית בעד 1 מיליון שקל לא מספיק? וזה גם יותר מידי)

וכן, השרים צריכים מכונית שרד ממוגנת, הם לעשות, םה אנשים בעלי דרג מדיני גבוה, וכך גובר הסיכוי להתנקשות (מבית או מאיזה ערבי שיחליט "לחתוך את הורידים")

פורסם

מטעמי "צער בעלי חיים", אני לא מתנקש בלימור...

אני מרשה לך, חוצמזה, כלבים חולי כלבת מיועדים להשמדה.

פורסם

^ אם את מרשה, אז אני באמת אשקול את העניין ברצינות!

מישום מה, אני מקבל עיוותים בעין ימין כל פעם שאני רואה אותה... אני רק מקווה שאני אכוון טוב גם עם עיין שמאל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים