עבור לתוכן

בעיה בהעברת קובץ במהלך התקנה.

Featured Replies

פורסם

התקנתי משחק כלשהו ובאמצע ההתקנה קופצת לי הודעה שאומרת לא יכול להעביר את הקובץ הבא......h:\support\sv\l?smig

בדקתי במיקום הקובץ ומופיע שם קובץ בשם lasmig(מעל האות a יש שני נקודות) ולא כמו הקובץ שניסתה התתקנה להעביר l?smig.

השאלה שלי היא מה אני אמור לעשות בבקשה מכולם תעזרו לי......אני נואש. חיכיתי למשחק הזה שבועיים.

בכל אופן מדובר בLord of the ring the battle of the middle earth .

פורסם

הבעיה לא שייכת לפה דרך אגב.

איזה משחק?

מקורי אני מאמין. ::)

תן עוד פרטים כי עכשיו אי אפשר לדעת על מה אתה מדבר.

פורסם

כונן H הוא במקרה כונן וירטואלי שלך?

פורסם
  • מחבר

אכן כן...........

פורסם

זה מה שקורה כשה- image נוצר ב- code page אחר מזה שלך.

תנסה לפני ההתקנה לשנות ב- regional settings שלך את ה- code page שבו windows משתמש לאפליקציות שהן לא Unicode ל- English (united states( - אני מנחש שההגדרה שיש שם היא Hebrew.

פורסם

אם כונן H הוא כונן וירטואלי אז תנסה להסיר אותו זמנית, רק להתקנה (במידה ואתה מתקין מתוך הכונן הזה אז לא נראה לי שאני יכול לעזור לך...)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העוזרים.

הפתרון של BOOMERANG פתר לי את הבעיה אז תודה רבה לSHAY951 שכוון את פותר הבעיה לפתרון ותודה לBOOMERANG על הפתרון .

אין לכם מושג כמה אני מודה לכם בגללכם אני אדם מאושר היייתי כבר נואש....

אז תודה רבה מכל הלב. כל הכבוד וההערכה ראויה לכם, אתם פשוט מצויינים...

בד"כ אני מסדר לבד את הבעיות שלי אך הפעם לא היה לי מושג ניסיתי להוסיף בטבלות קידוד ולא הצלחתי לפתור את הבעיה(הייתי ממש קרוב)

וחיפשתי באינטרנט פתרון ולא מצאתי.....

ואז אני לא ידעתי מה לעשות ולכן אני מודה מודה מודה לכם.אני מעריץ שלכם....המילים רצות ולא יפסקו מרוב שמחתי.

אז שוב תודה רבה :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים