עבור לתוכן

הipod mini החדש או ipod shuffle או כלום עזרה דחוף!

Featured Replies

פורסם

היי יש לי דילמה גדולה. כך אמא שלי בשיקגו עכשיו והיא תיהיה עד ליום שלישי בבוקר כלומר אני צריך לדעת עד שני בצוהריים.

ככך רצית dok של גיגה וראיתי את הipod shuffle אז החלטי שאני שאני רוצה אותו אבל מה שקרה זה שעשיתי הזמנה בb&h מניו יורק לשיקגו למטען usb ואוזניות וחשבתי שיגיע הipod shuffle לapple store בשיקגו עד שהיא תגיע עכשיו המצב זה שלפני כמה דקות דברתי אם החנות ואמרו שאין להם מוסג מתי יגיע הipod shuffle של גיגה והipod mini החדש יש להם אז הדילמה היא אם יגיע הipod shuffle מה לבחור כי מצד אחד רציתי dok ואם אני ירצה להעביר קבצים מהmini אני צריך את הכבל סיכרון מצד שני יש לו 4 גיגה 18 שעות ניגון ומסך עכשיו אם לא יהיה להם את הipod shuffle ואתם תגידו שכדי לבחור אותו האם לקנות בכל זאת את המיני או לחכות לקיץ שכנראה לא בטוח היא טטוס לny. אז מה לעשות ???

ועל תציאו לי חברות אחרות כי אין לה זמן כי היא בעסקים שמה וחנות אהפל נמצא חצי קילומטר מהמלון שלה אז רק לשם היא תוכל להגיע.

פורסם

לדעתי תיקח את האייפוד מיני.. עדיף פי 4 מהSHUFFLE המסריח

פורסם

אני חושב שהשאפל לא משהו בגלל חוסר המסך...

אני חושב שהמיני החדש יהיה בחירה מעולה, יש מצב שאפילו אני אקנה כזה בקרוב...

פורסם
  • מחבר

למי שיש את הכבל תגידי הוא נראה כמו משהו שנשבר בקלות או נקרע בקלות?

פורסם

הרגע שיחקתי עם אייפוד של חבר....

יש את הכבל הרגיל שלא נראה נשבר....

ויש גם כבלים נמתחים(גם עם כזה שיחקתי..הרגע..) והוא נראה לי ממש אחלה....

לינק:http://thinkdifferentstore.com/product_info.php?cPath=40_43&products_id=786

יש גם בפיירוויר...

איתן

פורסם

בנגנים בד"כ יש כבלים איכותיים שלא נהרסים... וחוץ מזה תמיד אפשר לקנות כבל ב 20 שקל בחנות המקומית.... אין ספק שעדיף IPOD MINI על ה IPOD SHITTLE... אין לו מסך אפילו, איך אפשר לדעת מה לנגן....

פורסם

סתם לידיעתך אייסברייק-החלטתי סופית....

אני הולך על המיני החדש.....!(ירוק...)

איתן

פורסם

תהנה, 6GB ? כמה עלה ומאיפה ? :)

פורסם

גרמניה......250 יורו....(די הרבה למעשה...לא נורא....)

אה ומישהו יודע אם אני יכול לממש אחריות של אייפוד שנקנה בחו"ל אצל ידע(בארץ...)???

שבת שלום!

איתן

פורסם

אתה יכול להתקשר ולשאול, אם כי אני בספק רב... עוד דבר, זה 250 יורו ל 4 או 6 GB ? אם זה ל 4 כבר שווה יותר להזמין מהארץ ...

פורסם

6GB.... ;D

איתן

פורסם

לפי דעתי, לא יהיה ניתן להשיג את המודל של ה 6GB מחוץ לארה"ב בחודש הקרוב במקרה הטוב (במקרה הרגיל הרבה יותר זמן...).

פורסם
  • מחבר

טוב אמא שלי בסוף הולכת לקנות את המיני 4 giga וכנראה היא הולכת לקבל החזר על המטען (29 דולר) ככך שזה יוצא רק 170 דולר מה שהשאלה שלי זה לפי מה ששמעתי ידע נותנים אחריות אבל לא אצלהם כלומר הם ישלחו לך את זה לחול לטיפול וזה לוקח בין שבועיים לשלושה שבועות. מישהו יכול לאמת שזה מה שהם באמת עושים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים