פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים אויי לא הייתי כאן הרבה זמן , ברכות על העיצוב.. שלומות, אני מחפש להתקין לי 2 כרטיסי מסך (יש לי 2 מסכים LCD ורגיל) על הרגיל אני משייך לרדיאון 9800 SE שלי, זה לטובת משחקים על השני LCD אני מחפש לקנות כרטיס מסך , רק שאני לא יודע איזה לקנות (PCI ) יש דעות ? תודה מראש *כמובן שהשתיים (כרטיסים) יושבים לי על אותו המחשב. 0
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר למה שלא תחבר פשוט שני מסכים לכרטיס מסך .. ?אתה מתכוון לswitch ?או איך אני אמור לחבר 2 מסכים על כרטיס אחד ?יש מחבר\מפצל לשני מסכים ?
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים אתה מתכוון לswitch ? או איך אני אמור לחבר 2 מסכים על כרטיס אחד ? יש מחבר\מפצל לשני מסכים ? על הכרטיס מסך...יש לך שתי יציאות של מסכים... או 2 כחולים...או אחד כחול ואחד לבן..כמו פה... הלבן זה DVI...וזה במקרה שהמסך LCD שלך הוא עם חיבור DVI...אם לא פשוט קונים מתאם...מDVI לD-SUB.... והכחול זה חיבור הD-SUB...האנלוגי...15 פינים..
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר על הכרטיס מסך...יש לך שתי יציאות של מסכים... או 2 כחולים...או אחד כחול ואחד לבן..כמו פה... הלבן זה DVI...וזה במקרה שהמסך LCD שלך הוא עם חיבור DVI...אם לא פשוט קונים מתאם...מDVI לD-SUB.... והכחול זה חיבור הD-SUB...האנלוגי...15 פינים.. איזה יופי בדיוק זה...הפיתרון מתחת לאף אלף תודות לך ולכולם
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים איזה יופי בדיוק זה...הפיתרון מתחת לאף אלף תודות לך ולכולם לא חשבת על זה..כי יש מצב שיש לך אף של עוזי כהן..ואז לא ראית מה שיש לך מתחת לאף... :bash:
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר לא הייתי מול המחשב של הבית כאשר חשבתי שיש לנו פיצוח.... מממ יש לי את הכרטיס הזה... http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=6&cat3=259 מה עכשיו ?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אם אתה רוצה יותר מ-2 מסכים פשוט תקנה כרטיס PCI זול (אפילו GeForce 4 MX או Radeon 9200) ותשמתש במסך שמחובר אליו רק לעבודה בוינדוס ולא למשחקים.אין שום אפשרות אחרת (אלה אם יש לך לוח SLI)
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מישהוא יודע איזה כרטיס PCI לקנות ?אפילו כזה יספיק לך...http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=630&catcode=240כי זה לא לגרפיקה...זה כולה להצגת תמונה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.