פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר OCZ VX - שיש עליהם אחריות גם במתח יותר גבוהה (עד 3.6 נדמה לי)ומגיעים ל 240 באס ב 2-2-2 ב 3.4V בהתחייבותעל Sapphire שמעתי דברים לא טובים אבל לא טרחתי לבדוק אותםאיפה אני יכול למצוא את הזכרונות האלה בארץ?בקשר לכרטיס מסך... אם כבר אני קונה אז אני יקנה את ה PEהשאלה מה הדברים שלא טובים ששמעת והאם זאת אמת?
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים להגיד לך את האמת קראתי את זה פה בפורום איפשהוולא טרחתי לברר אם זה אמת או לאבכל מקרה עדיף ללכת על בטוח עם PowerColor שהם באותו מחירואת ה OCZ Golden VX אתה יכול להשיג אצל פנדה, נעה*, לוג'יקואני בטוח שיש עוד חנויות שאפשר להשיג אצלם
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Previews/atix850p/index.html נראה סביר יש לכם מושג אולי איפה אפשר לקנות X850XT PE חוץ מפנדה? כי שם יש רק של ספייר ואם אתם לא ממליצים לפחות תגידו איפה אפשר לקנות של חברה אחרת... בקשר לזכרונות... הם רק 3200? אני מחפש זכרונות חזקים ונדמה לי שהVX הם בינונים מעלה ... מה יש דרגה מעל?
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים יש כאן בלבול רציני לגבי הDXGזה סה"כ עניין שDFI אפשרו לחבר יותר מכרטיס מסך אחד בו זמניתאם אלה כרטיסים שתומכים בSLI אז אפשר להשתמש בדרייברים ישנים ולקבל SLI (עם הגשר)ואם הכרטיסים לא תומכים בSLI, אז בכל משחק שתפעילו רק כרטיס אחד יעשה את העבודה, אין שום אפשרות להשתמש בשני כרטיסים ביחד
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים אבל ה DXG זה לא Native SLI x8 x8יענו זה לא חילוק של הסלוט לשנייםאלא סלוט אחד משתמש ב100% שלו והשני ב 1/8 שלוולא ידעתי שצריך כרטיסי SLI בשביל להפעיל DXG
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים McFly Noted טוב לדעתShady אם אתה מתכנן לקנות עוד 6800GT מתישהו כשהוא עוד כרטיס בין החזקים שקיימיםאז תקנה SLIאם אתה מתכנן להישאר עם כרטיס מסך אחד תלך על X850XT PE עם Ultra-D
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר אוף חזרנו אחורה שני צעדים... אלה הדברים הברוריםAMD Athlon 64 3200 (939-pin) BoxDFI LANPARTY UT nF4 SLI-Dמה ההבדלים בין הDFI LANPARTY UT nF4 SLI-DוביןLANPARTY nF4 SLI-DRעכשיו ההתלבטות שנשארה היא בין הכרטיסי מסך... 6800U sli 6800GT sliX850XT PE
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים הבהדל במחיר בין ה6800U לבין ה6800GT בSLI- PCI E ממש זעום...ושווה לשלם את ההפרש.אני ממליץ שתלך על ה6800U שהוא כרטיס מעולה בשל עצמו וכשהוא לא יספק אותך תיהיה לך האפשרות בין להחליף כרטיס לבין להוסיף עוד אחד כמוהו...
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box DFI LANPARTY nF4 SLI-DR Leadtek Geforce PX6800Ultra 256Mb Retail PCI-Express SLI הקטע שאני מאוד מתלבט לגבי הכרטיס מסך אם אני יקנה את X850XT PE אז שידרוג עתידי יערב את החלפת הכרטיס כי הוא לא SLI ולכן לא אוכל להוסיף אליו עוד כרטיס לעומת זאת אם אני קונה 6800U שהוא כן SLI אני אוכל לקנות עוד אחד רק שאני לא בטוח שאני יתכנן להוציא עוד 3XXX על כרטיס מסך בשנה הקרובה וברור שX850XT PE הוא יותר חזק אני ממש לא יודע ואם כן ראדון אז של powercolor או sapphire
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים זה כל העניין שעד שנה הבאה הכרטיס כבר לא יהיה 3K שקל...הוא יהיה פחות מזה, חוץ מזה שתאמין לי שעוד שנה אתה לא תשדרג. ביחוד כשלג'יפורס יש תמיכה חומרתית רחבה יותר(פיקסל שיידר 3.0 וכו'...)אבל כשקטן תרצה לשדרג נגיד בעוד שנתיים אני די בטוח שבמחינה חומרתית הכרטיס יהיה די עדכני ואז תיהיה לך האפשרות בין לקנות עוד כרטיס ב2000 שקל או לקנות חדש לגמרי.עם הX850 פשוט אין לך את אפשרות הזאת. מי שקונה אותו רוצה ביצועים וביצועים טובים כמה שיותר מהר בלי ממש לחשוב מה יהיה בעוד שנתיים שלוש.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר אתה מדבר על עוד שנתיים... אף אחד לא אמר שעוד שנתיים זה יהיה עדכני.... אף אחד לא אמר שה SLI יתפוס בשוק.... ולך תדע אם לא יצא כרטיס שיותר חזק משניהם ואז בכלל זה לא ישתלם לעשות SLI זה ממש הימור ואני לא יודע על מי להמר אם אני קונה עכשיו אולטרא אז אני בעצם מחכה לקנות עוד אחת.. דבר שלעצמו נראה שטותי כי בזמן שאני יחליט לקנות עוד אולטרא כבר יהיה כרטיס יותר חזק משני אולטרות ואז אני עדיין יהיה מאחור בטכנולוגיה... לא סביר שעוד שנה שנתיים אני יקנה עוד אולטרא כי אז זה יחשב לכרטיס ישן... האם הX850XT PE יותר חזק מה 6800U ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.