עבור לתוכן

התייעצות עם בעלי פול טאוור מבית צ'יפטק

Featured Replies

פורסם

אני יודע שלSolidus יש את המארז הזה, אין לי מושג למי עוד..

יש לפול טאוור מעיין מגש באמצע המארז (מדובר על המגש עם החורים..).

לטעמי הוא דיי מפריע, ורציתי לדעת האם יש אפשרות כלשהי להוריד אותו.

ראיתי שהוא תפוס עם ניטים, מה שאומר שעקרונית אם אני משקיע קצת עבודה אולי אני אצליח להוריד אותו בצורה עדינה מבלי לנסר אות..

השאלה שלי היא האם "בריא" לנתק אותו, או שהוא גם משמש בתור חיזוק ויש לו חשיבות גבוהה לכלובים וליציבות המארז.

תודה (:

פורסם

יש לי את המארז הזה, המארז הכי טוב בעולם. P:

וכן אפשר להוריד אותו, אני הורדתי את שלי והוספתי קורת חיזוק (בעיקרון זה חיזוק.. לא יותר מזה) בין שני המוטות שיש שם

המארז יציב כמו סלע.

שאלה שלי אליך או אל בעלי ציפטק הזה

הוא בא עם קליפרים סגולים שכאלו

אני רוצה להעיף אותם , אני רוצה להבריג את המאוררים עם גרילים

חושב שיש דרך לעשות את זה ?

פורסם

אני יודע למה אתה מתכוון רועי אני אישית עדיין לא הורדתי אותו אבל בתוכנית לחתוך אותו באזרת דרמל. למידות כלו שלא יפריע (כלומר להשאיר רק את הברזל לאורך המארז ורק את הפלטה לחתוך)

בקשר למאוררים אפשר להעיף אותם ויש שתי דרכים להחזיק את המאוררים : אזיקונים או ברגים ואומים.

אני בחרתי בברגים ואומים מה שדורש הרבה יותר עבודה וקידוח אבל נראה מקצועי יותר

פורסם
  • מחבר

גם אני ממליץ על ברגים ואומים, זה לא כזה מסובך

כדרך אגב הרגע סיימתי להוריד את המדף, לגמרי.

אבל פשוט הוצאתי את הניטים ככה שתמיד אני אוכל להחזיר את המדף עם ברגים והמצב יחזור להיות בדיוק כפי שהיה.

אני חייב לציין שהרבה יותר נוח לעבוד עם המארז עכשיו, לי אישית בכלל היה סיפור בגלל הסינק של המעבד, ובגלל מיקום החשמל בלוח..

אני לא רואה שום בעיה עם הורדת המדף, השלדה נשארה יציבה כפי שהיתה, והכלוב של ההרדיסק מחוזק ע"י בורג למדף הקטן שיש מתחתיו..

אני חייב לציין שחלק יגידו שזה נראה פחות יפה בלי המדף, אבל במקרה שלי עדיף קצת פחות יפה אבל הרבה יותר נוח (:

פורסם

תמונות?

פורסם

הבעיה באומים שהעסק לא מחוזר כמו שצריך, וככה זה רוטט ועושה רעש, לא ?

כשהמאורר מחוזק על חורים שמותאמים לו הוא הרבה יותר יציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים