עבור לתוכן

צריך כרטיס קול איכותי , שמסוגל להעביר בכבל אחד את כל ה 5.1 ערוצים לרסיבר שלי.

Featured Replies

פורסם

היי , יש לי כניסה קואקסילית , יש כרטיס כזה שיכול בכבל אחד קואקסילי להעביר את כל הערוצים?

כי ברסיבר שלי , אם זה מונו רגיל , אז יש לי רק סטריאו ואני לא יכול לחבר אחוריים וסנטר וסאב.

אז אני חייב את הקואקסילי , שהבנתי שהוא מסוגל להשמיע את כל הערוצים.

על מה אתם ממליצים בתחום של עד 500 שקל?

איך ה

Audigy2

יש לו יציאה קואקסילית שמסוגלת להעביר את כל הערוצים?

*בנוסף - יש לי כאן לוח אם של MSI k8n Neo4 939 , יש בו כרטיס קול מובנה משהו ALC850 , ויש לי יציאה קואקסילית מהכרטיס קול המובנה.

השאלה שלי , היא אם היציאה הזאת מעבירה רק סטיראו , או שהיא מסוגלת להעביר סראונד מלא.

ואיך האיכות הכרטיס קול המובנה הזה.... ?

תודה.

פורסם

במידה ואתה משתמש באות דיגטלי ביציאה של המחשב אין ממש הבדל למשתמש

רגיל בין כרטיסים יקרים ל on bored

עוד נקודה היא שברגע שפענוח האות מתבצע ברסיבר לא ממש משנה במה תומך הכרטיס

כל עוד הרסיבר שלך יודע לתמוך באות.

פורסם

ממש לא נכון

הכרטיסי ONBOARD פשוט מסריחים. יש לי אחד כזה ALC650 אני מחבר אותו לרסיבר..ברגע שיש סרט ב AC3 שומעים רק בקידמיים גם שניסיתי לשנות בהגדרות AC3 FILTER לא עוזר..

גם שניסיתי בWINDOWS גם לא עוזר...

גם החיבורים של הכרטיס הזה חרא של חיבורים ולא איכותיים למשל המיקרפון אצלי לא עובד ביכלל.. :kopfpatsch:

ברגע שאתה משתמש בגלישה וכו' אני שומע רעשי רקע את הקליקים שלך בחלונות וכו'...

בקיצור גם אני הולך לקנות אודג'י 2 ZS בקרוב. :pissed:

פורסם

מאוד לא מדויק מה שנאמר בנוגע לחיבור הדיגיטל. בחיבור דיגיטלי ישנה חשיבות רבה לרמת הכרטיס. דבר ראשון, גם לאות דיגיטלי יש רמה של מאפיינים שנמדדים בביטים ו-kHz. בכרטיסים שונים המספרים שונים. כמו כן, מידע שאינו נשמר במחשב בתור קובץ AC3 (הפורמט שאותו יודע לפענח רסיבר) יעבור המרה של הכרטיס, שוב תלות גבוהה באיכות הכרטיס.

הבדל נוסף שקשור לחיבור אופטי ולא לחיבור קאקסיאלי הוא רמת הדיוק של הכרטיס שנקבעת לפי הגביש שבו נעשה שימוש. ברור שבכרטיס ברמה נמוכה יהיו שגיאות רבות יותר מאשר בכרטיס איכותי יותר.

בנוגע ל-Audigy2, כן הוא מכיל חיבור דיגיטלי קןאקסיאלי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז שורה תחתונה , אני יכול לחבר

Audigy2

בכבל קואקסילי בודד , והוא יתן לי 5.1 ברסיבר?

פורסם

אכן, כל עוד תדע להגדיר אותו. שים לב כי היציאה הינה בתצורת mini-pl ולכן יש צורך לקנות מתאם ל-RCA.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים