עבור לתוכן

מבקש ייעוץ בקניית מסך 17 אינ'ץ בתקציב של עד 1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

דרך אגב

אתם יודעים מה ההבדל בין SAMSUNG 710T ל710TM ??

הם נראה לי אותו הדבר רק השם שלהם שונה !!

עריכה:

ההבדל הוא במראה שלהם, אבל שניהם עם אותם נתונים.

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם
  • מחבר

בעעע אז איפה אני אקנה ?

אני גר בראשון, יש לי פה גם את KSP אבל הם מוכרים מספר דגמים של מסכים מאוד מצומצם...

ודרך אגב אולי כדאי שמישהו יעשה פה מדריך לקניית מסך LCD? כי כל פעם שואלים את אותם שאלות

כמו מה זה DVI, מה ההבדלים היתרונות והחסרונות בן מסך LCD לCRT,

גם אני לא בטוח שאני יודע באופן ברור מה זה ניגודיות.. מה זה קונטרסט

פורסם

ההבדל היחיד הוא הרמקולים

ה-T די נדיר בארץ.

פורסם
  • מחבר

קניתי היום את הBENQ FP71E מבאג מקניון הזהב ב1760 ש"ח המסך הזה פשוט מעולה!

שיחקתי בNEED FOR SPEED החדש אין שום מריחות אין כלום והאמת שעכשיו המשחק נראה פתאום הרבה יותר טוב.

מלבד ההגדרות הידניות ישנם בנוסף 4 סוגי הגדרות מסך שאפשר לשנות בלחיצת כפתור - מצב של תמונה, מצב רגיל, ושני מצבים של סרטים אחד כהה ושני בהיר.

בסרטים אני מרגיש שאני רואה פחות טוב מאשר המסך ה19 שהיה לי לפני, אבל עדיין קצת קשה לי להגיד.. איכות של תמונות ומשחקים מעולה ומאוד מאוד חד,

גם מרגיש עומק צבעים יותר טוב מאשר במסך CRT מה שגורם לי יותר להנות מגרפיקה של משחקים.

לסיכום אני מרגיש מרוצה מאוד גם בגלל נתוני המסך וגם בגלל המחיר הזול. בקשר לסרטים זה לא משנה לי כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה ורואים אחלה

פורסם

כשאתה אומר שהמסך הזה מעולה אתה מתכוון ביחס ל-CRT הקודם שלך או ביחס ל-LCD

בכלל עבדת על LCD אחר מהדור החדש (12 מילי) יותר מ-30 שניות? אחרת הביקורת שלך לא שווה הרבה

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי, כל ההשוואות הם ביחס לCRT שהיה לי. עבדתי עם MAG 776 LCD אצל חבר אבל קשה לי להשוות בין השניים, שיחקתי שם

גם בNEED FOR SPEED ולא ראיתי מריחות למרות שלא התעמקתי והMAG הוא עם 16MS.

מה שאני לא אוהב במסך שלי וגם של המאג ביחס לCRT זה שהוא מאוד מאוד בהיר אני יודע שזה מאפיין את מסכי הLCD באופן כללי אבל זה מעצבן

ולעיתים מפריע - בNBA LIVE 2005 הפרקט נהיה בהיר מידי ופחות יפה מאשר במסך CRT גם כשאני מנסה לקנפג ידנית זה עדיין בהיר מידי

פורסם

אני סופית קונה את המסך של BENQ מבאג ברחובות..

והתקשרתי לפני כמה דק' לאמטל לבדוק איך האחריות מתבצעת והנה הפרטים:

האחריות היא ל3 שנים.

שבוע ראשון - מחליפים מסך על כל פיקסל שרוף(עד 3, או מעל כמובן9

אחרי השבוע, ובמשך 3 שנים - על 3 פיקסלים ומעלה מחליפים מסך.

יש כאן גם יתרון באחריות מכוון שרוב היבואנים נותנים שנה שנייה רק מעל 6 פיקסלים ושנה שלישית רק מעל 9..

פורסם

היבואן של LG ויונדאי גם נותן על 3 פיקסלים שרופים

משיחה שלי עם אמטל לפני חודש אמרו לי שעל 3 פיקסלים שרופים מחליפים לך למסך עם עד פיקסל אחד שרוף בעוד שיבואן LG אמר שנותנים מסך חדש.

אני אישית הייתי מחכה לביקורות רציניות כל ה-Benq ולא קופץ עליו כל כך מהר.

פורסם

כמו שכתבתי, כל ההשוואות הם ביחס לCRT שהיה לי. עבדתי עם MAG 776 LCD אצל חבר אבל קשה לי להשוות בין השניים, שיחקתי שם

גם בNEED FOR SPEED ולא ראיתי מריחות למרות שלא התעמקתי והMAG הוא עם 16MS.

מה שאני לא אוהב במסך שלי וגם של המאג ביחס לCRT זה שהוא מאוד מאוד בהיר אני יודע שזה מאפיין את מסכי הLCD באופן כללי אבל זה מעצבן

ולעיתים מפריע - בNBA LIVE 2005 הפרקט נהיה בהיר מידי ופחות יפה מאשר במסך CRT גם כשאני מנסה לקנפג ידנית זה עדיין בהיר מידי

אחי לי יש גם CRT איכותי

ואני יודע שזה יותר טוב מ LCD למשחקים.

ולדעתי כמה שיותר בהיר יותר יפה.

אולי אתה מתבלבל-ה LCD מציג את הפרקט בצבע פחות איכותי ונכון.ב מסכי-CRT הצבעים יותר מדויקים ואז הפרקט מקבל צבע חום יפה.

אבל גם מאד אהבתי איך שראו ב LCD :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם כבר אז אולי כדאי לחכות למחיר טוב של +BENQ FP71E - שזה הדגם המתקדם יותר שיש בו 8MS אבל כבר מכרתי את הCRT שהיה לי.

קישור לנתוני הדגם המתקדם יותר באתר של היבואן

http://www.amtel.co.il/details.asp?id=459

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים