עבור לתוכן

התלבטות קשה ביותר בין CANON A510 לבין MINOLTA Z1,Z10,Z2

Featured Replies

פורסם

חברה!

לא יודע מה לבחור את CANON A510 או ללכת על העיצוב המוזר של מינלוטה כשלהם יש זום אופטי מדהים !

ברשותי כ 1500 שח וקנון אני יכול לקנות ב 1250 כולל זכרון נרטיק וסוללות. מה לעשות מה לבחור???

עזרה!!!

פורסם

חברה!

לא יודע מה לבחור את CANON A510 או ללכת על העיצוב המוזר של מינלוטה כשלהם יש זום אופטי מדהים !

ברשותי כ 1500 שח וקנון אני יכול לקנות ב 1250 כולל זכרון נרטיק וסוללות. מה לעשות מה לבחור???

עזרה!!!

מדעה אישית אני ממליץ לך על הA510 היא פשוט מצלמה נוחה, יפה, פשוטה נכון עם זום אופטי יותר נמוך אבל זה לא שאתה צלם מקצועי..(או שאתה כן..)

כמובן שיש יתרונות גם למצלמות האחרות אבל אני רק אומר לך מה דעתי על A510. אם תרצה אני יביא לך תמונות שצילמתי איתה..

פורסם

אני ממליץ בחום על ה- Z1 אבל לא ממש מכיר את ה- Canon.

למיטב ידיעתי כדאי להשקיע ב- Z2 על פני ה- Z1 ולו רק בשביל ביטול תופעת ה- Purple Fringing המעיקה שנוצרת בכל פעם שמצלמים תמונות עם ניגודיות גבוהה. למרות זאת, אם אתה לחוץ בכסף, ניתן להתגבר על התופעה בקלות ע"י שימוש בפוטושופ.

שים לב שגם מחירי זיכרון ה- SD ירדו משמעותית והשימוש ב- CF ב- Canon הוא כבר לא יתרון מבחינה כלכלית.

פורסם

אני ממליץ בחום על ה- Z1 אבל לא ממש מכיר את ה- Canon.

למיטב ידיעתי כדאי להשקיע ב- Z2 על פני ה- Z1 ולו רק בשביל ביטול תופעת ה- Purple Fringing המעיקה שנוצרת בכל פעם שמצלמים תמונות עם ניגודיות גבוהה. למרות זאת, אם אתה לחוץ בכסף, ניתן להתגבר על התופעה בקלות ע"י שימוש בפוטושופ.

שים לב שגם מחירי זיכרון ה- SD ירדו משמעותית והשימוש ב- CF ב- Canon הוא כבר לא יתרון מבחינה כלכלית.

הA510 משתמש בSD ולא בCF כמו הA75/85/95

פורסם

צודק, טעות שלי.

אני רגיל שב- Canon משתמשים ב- CF.

פורסם

קודם כל בכל מקרה לא תיפול :)

בגדול Z1=Z10

שם אין ממש התלבטות אני יודע ש ל Z1 יש יותר הסטוריה טובה

אבל הפסיקו לייצר אותה וכיום ידוע לי שיש רק את ה 10

עכשיו במידה ואתה יכול לך על ה Z3 שמשמעותית יותר טובה מכל מה שציינת

ויש לה מייצב שממש עוזר בעיקר יש לך זום קטלני כזה :)

אני ממש בעד המינולטה אחלה מצלמה אני קניתי את ה Z5

ומרוצה עד הגג

על תהסס לשאול שאלות ושוב מבחינת צילום נטו לא תיפול בכל מקרה בין כל המצלמות שציינת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים