פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים קיבלתי לא מזמן, שרת. ניסיתי להתקין עליו win2k ,הכל הלך יופי, עכשיו הוא בא לשלב של ההתקנה "עצמה"(כניסה לGUI,אתם בטח מבינים...),ופשוט לא קורה שום דבר. מה לעשות,לחכות?התקנה מחדש?לוותר על win2k ולעבור למערכת אחרת,ואם כן יש המלצות? אם כבר פוסט אחרי הרבה זמן,רציתי להגיד שאני נורא נורא אהבתי את כל המראה החדש, זה נתן פוש רציני לאתר הזה אחרי תקופה לא קצרה של "יובש". KEEP IT UP
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים אנ י השתמשתי ב 2000server והייתי מאד מרוצהכמו שאמרו תבדור ביוס ותבדוק עם משהו אחר ניתן להתקנה
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר לא,לא לינוקס...אני רוצה לשחק עליו גם קצת עם SQLSERVER ו...ביוס?מה בביוס יכול לגרום לזה?אולי אני אנסה להתקין 98 ואז אותו?או שצפויה לי אכזבה?...
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים שום דבר אני מניח שבמידה והוא מלחתחילה ניסה להתקין 2000 סימן שאין לו 2003, זו הסיבה היחידה.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר 2003,חח אוברקיל זו לא מילה... NT4?יש למישהו כאן ניסיון?... אממ,לנסות להוציא רכיבי PCI אולי משהו יזוז? בעע מה זה החרא הזה,פשוט לא זז שם כלום...
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים לי יש נסיוןהבעיה היחידה היא שהוא לא ממש PLUG&PLAYאז אתה צריך להכין את ה דריברים מראש.חה חהNT4 היה מותכן על השרתים שלנו שניםזה היה הדבר הכי יציב בשוק חוץ מ UNIX כמובן
פורסם 2005 במרץ 120 שנים יש שתי סיבות אפשריות שהתקנה של ווינדוס לא הולכת כמו שצריך. הראשונה היא דיסק התקנה דפוק (או לחילופין כונן CD דפוק במחשב). לבדוק במחשב אחר.השנייה היא חומרה. אם אמרת שהגעת לחלק של הGUI, אז סביר להניח שהארדיסק זה לא. יכול להיות זכרון, אולי איזה כרטיס PCI כמו שאמרו לפני, כרטיס רשת או כרטיס קול בעייתים. לנסות להתקין במצב מינימלי (רק כ. מסך) ואם אפשר להחליף DIMMS וכרטיס מסך.תנסה גם לעשות איזה סריקה להארדיסק מהBOOT.ראה ערך www.ultimatbootcd.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.