עבור לתוכן

מסך LCD 19". SAMASUNG 913N vs. SONY

Featured Replies

פורסם

היי,

חבר שלי מתעניין בקניית מסך LCD 19". כן, זה מטורף ומאוד יקר, אבל בעינו עדיף לקנות מסך שיהיה גם טלוויזיה ואז הסכום המצטער של מסך וטלוויזיה הוא גובה מלקנות מסך 19"  של LCD.

המלצה שהוא קיבל היא SONY SDM HS94PS . המחיר מטורף בעיניי, אבל בעיניו זה מקובל.

לעומתו יש בפנדה את ה-913N של SAMASUNG. אני מכיר את הסדרה של SYNCMASTER כסדרה איכותית, ואני מניח שגם המסך הזה הוא חלק מהסדרה. הנתונים שהוא מציע הם מטורפים (8mS למשל). אני לא בטוח שהם נכונים. אבל בכל מקרה המחיר שלו נמוך ב-1300 ש"ח מ SONY.

השאלות הן כאלה, אןם תוכלו לענות על כולן...

1. מישהו מכיר מסכי LCD 19" אחרים שהם מומלצים (גם מבחינת מוניטין החברה, האחריות, מספר הנקודות השרופות, וכמובן, זמן התגובה ושאר הנתנונים הרגילים למסכי LCD)

2. מישהו מכיר את המסכים הספציפיים הזה ויכול לספר עליהם?

3. למישהו יש רעיון אחר של קנייה שהיא נמוכה מ-4000 ש"ח למשהו שהוא לא 19", אבל ישכנע אותו לוותר על ה-19" (כמו...נאמר...מחשב..? או שני מסכי 17"...)?

תודה מראש

פורסם

יש Viewsonic 912 עם 12ms, DVI וכיוון גובה ב-3600 שקל

אני הייתי מחכה קצת שה-8ms יתבסס ויגיעו גם מסכים עם DVI.

פורסם
  • מחבר

אין עוד מסכים בגודל הזה שתומכים ב 8mS...

המסך שתומך ב-8 הוא SAMSUNG, והוא גם יותר זול מהמקביל שלו (שתומך רק ב-12mS)...זה מה שחשוד בעיניי.

ואני צריך המלצות על עוד חברות, אם למישהו יש, כי זה תחום שלא ראיתי שהתעסקו איתו באתר...

בעיקר כי זה שוק חסר טעם...כי הוא מאוד יקר היום, אבל טירוף של חבר זה משהו שצריך לספק אותו :P

פורסם

אני הייתי מחכה קצת למסך ה L90D+ של Hyundai.

יש לו 8MS עם בהירות 300 ניגודיות 700 וDVI.

http://www.hyundaiq.com/pro_l90d+.asp# בנתיים זה נראה לי המסך הכי מבטיח.

פורסם
  • מחבר

הוא נעול על סוני ואני צריך שמישהו ייתן לי חסרונות...כי כרגע אין הרבה הבדל בינו לבין ה SAMSUNG...רק 500 ש"ל שאותם אני מנסה למנוע ממנו להוציא.

אין לבחור DVI...ככה שחיבור דיגיטלי הוא לא יתרון...לצערי.

ולגבי הבהירות הוניגודיות...לכולם יש נותנים מאוד מאוד דומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים