פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים זה קשור לאלקטרוניקה.אני לא רוצה לדפוק ולעוות את כל המקלדת ואני צריך לנקות אותהזה קלדת של מחשב נישא ולכן זה בעיה למצוא חדשה.יש למישהוא הצעות?אני מדבר על הניילון הקשיח הזה המגעים ולא על כפתוריםיכול להיות על מגע כזה קורוזיה?
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים לא יודע מחשב נייד אבל מיקלדת רגילה מפרקים זורקים לדלי מים מוציעים ומחקין כמה ימים שהמים אל המיקלדת יתיבשואבל לא בטוח שאפשר עם מקלדת של מחשב נייד לאסות את אותו הדבר כך שאדיף אל תנסה
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים אני אומר לך מהגיון ניראה לי הכי טוב לשתוך במים ולחכות עד שהכל יהיה יבש (כמה ימים טובים)
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים תשיג קומפרסור תשב איתו חצי שעה על המגעים תנסה להעיף את כל הלחות והרטיבות למקום אחד(אל תשמש בפן אלא אם יש לך פן קר כי החום הורס תמגעים) אחרי שריכזת את כל הרטיבות במקום אחד תיקח קיסמי אוזניים ותתחיל לייבש אחרי זה תעביר מטלית יבשה ואז תשאיר את העניין בשמש כמה ימים לפני שבוע ככה תיקנתי בצורה הזאתי תקומפקט דיסק שלי אחרי שנשפך בתוכו שמן של מכונת עשןבהצלחה
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר הבעיה שזה רדבול ישן.כבר לא נשאר כלוםמישהוא יודע איפה אפשר למצוא מקלדות של מחשבים נישאים?
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים תפתח את כל המקשים ותנקה את המגעים עם אציטון או איזה וודקה או משהו...וודקה מנקה מקלדות מצויין, מניסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.