עבור לתוכן

שלום לכולם, אני חדש ויש לי שאלה לגביי חיבור מסך LCD של לפטופ למחשב.

Featured Replies

פורסם

או קאיי בשבוע האחרון נכנסתי קצת יותר לקטע של המודינג והלאקטרוניקה... ובמיוחד על חומרה (מפרטים מחירים וכו') התחלתי להתעניין בזה קצת יותר..

אז ראיתי מדריכים, קראתי חומר, למדתי מחירים חלקים וידע אישי מהעבר..

אני רשום פה כבר הרבה זמן אבל לא ממש יצא לי לכתוב פה מלבד פעם אחת שביקשתי מפרט למחשב טוב...

טוב אז הקטע הוא שקראתי את המדיריכים שהיה ל-LCD וראיתי את החלק למתקדמים עם המסכים הממש גדולים... בקיצור היה לי לפטופ (מחשב נישא) ישן בבית שלא עובד (הוא שבק חיים) פירקתי אותו היום והוצאתי ממנו את המסך; עכשיו לשאלה שלי - מה אפשר לעשות איתו? אני רוצה לחבר אותו למחשב (בצד) יש לי דרמל, מלחם הכל... אך אני לא יודע את האפשרויות שעומדות בפניי, עקב זאת שאני חדש וכו'...

בקיצור מה אפשרי לעשות איתו, אם בכלל?

אגב, אני לא מעוניין שיחובר לכרטיס המסך שלי, אני לא רוצה להכביד עליו.

פורסם
  • מחבר

אממממ גלשתי קצת בין המדיריכם והגעתי לאתר עם פרוייקטים של LCD, הגעתי לכתובת הבאה:

http://www.lcdgallery.net/?f=view&lcdid=267

אז בנוסף לשאלות ששאלתי בנושא, יש לי כמה שאלות לגביי הפרויקט הזה:

זה צורך חיבור לכרטיס מסך? אם לא לאיזה חיבור?

זה אותו מסך כמו שלי (כלומר אלסידי של לפטופ, או בסגנון)?

אמממ אם יעלו לי עוד שאלות אני אשאל פה, תודה רבה על הכל - מראש. :)

פורסם

המ.... איך שהבנתי אתה רוצה לחבר מסך של מחשב נייד ?

זה לא ממש פשוט וכמעת בלתי אפשרי בלי בקר מיוחד יש דרך לחבר אותו לSVGA

זה ממש לא פשוט.

פורסם
  • מחבר

חבל,

אמממ אין מה לעשות איתו אתה אומר? חייבים לחבר אותו לכרטיס מסך או משהו?

פורסם

ברוך הבא

אתה יכול לנסות להשיג כרטיס מסך ישן שמתחבר לPCI ולהוסיף עוד כרטיס למחשב שלך פשוט...

את הLCD תנסה לחבר אל כרטיס המסך של הPCI.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה...

אני שמח להיות חלק מהקהילה עכשיו! :)

ו... מה זה יעזור לי להכניס עוד כרטיס מסך?

מה זה ייתן לי בתצוגה של האלסידי, והכי חשוב, יש סיכוי שזה יפגע לי בביצועים של המחשב עצנמו?

פורסם

ראשית כל, ברוך בואך לאתר.

כמשתמש חדש, אבקשך לקרוא את חוקי הפורום (או בראש פורום זה בגרסתם המקוצרת) - שם תוכל גם לשים לב לחלק הדן בכותרות.

ע"מ לשמור על רמתו הגבוהה של הפורום, אבקשך לשנות את הכותרת לאחת עניינית הנוגעת לתוכן השאלה ע"מ שלא אאלץ לנעול את הדיון. הפורום אינו שוק, ואין צורך להכריז עם רמקול שיש לך שאלה - הרי זו מטרתם של ת'ראדים...

לגבי שאלתך, היא נשאלה לא פעם, הפורום הוא מאגר מידע גדול ובכדי שלא נאלץ לחזור פעם אחר פעם אחרי אותן תשובות, אבקשך להשתמש להבא בפונקציית החיפוש.

לדוגמה - חיפוש פשוט למלים "lcd laptop" היה מניב את שני הת'ראדים בהם הנושא דוסקס באופן מפורט יחסית...

1. הסבר מפורט בעברית

2. דיון על מדריך בשפה זרה

המון בהצלחה, מבקש להקפיד על חוקי הפורום להבא (לא לשכוח לעדכן כותרת) ונשמח לשמוע (ואף לראות) מה היו התוצאות...

פורסם
  • מחבר

ראשית כל, ברוך בואך לאתר.

כמשתמש חדש, אבקשך לקרוא את חוקי הפורום (או בראש פורום זה בגרסתם המקוצרת) - שם תוכל גם לשים לב לחלק הדן בכותרות.

ע"מ לשמור על רמתו הגבוהה של הפורום, אבקשך לשנות את הכותרת לאחת עניינית הנוגעת לתוכן השאלה ע"מ שלא אאלץ לנעול את הדיון. הפורום אינו שוק, ואין צורך להכריז עם רמקול שיש לך שאלה - הרי זו מטרתם של ת'ראדים...

לגבי שאלתך, היא נשאלה לא פעם, הפורום הוא מאגר מידע גדול ובכדי שלא נאלץ לחזור פעם אחר פעם אחרי אותן תשובות, אבקשך להשתמש להבא בפונקציית החיפוש.

לדוגמה - חיפוש פשוט למלים "lcd laptop" היה מניב את שני הת'ראדים בהם הנושא דוסקס באופן מפורט יחסית...

1. הסבר מפורט בעברית

2. דיון על מדריך בשפה זרה

המון בהצלחה, מבקש להקפיד על חוקי הפורום להבא (לא לשכוח לעדכן כותרת) ונשמח לשמוע (ואף לראות) מה היו התוצאות...

קודם כל תודה רבה, אני מאוד שמח להיכנס לקהילה על רמה כגון זאת...

מצטער על הבלגן הקטנטן שיצרתי לך, אערוך מייד את הכותרת, להבא אשתמש בחיפוש ועכשיו אני אקרא את החוקים..

תודה רבה על התשובות ותהיו בטוחים שאם יהיו תוצאות אתם הראשונים שתראו ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים