עבור לתוכן

השיא של כל השיאים.

Featured Replies

פורסם

אני נראה לי מהאנשים עם המזל שהוציאו עליהם סכין על שטות ולא דקרו...

• תגובות 52
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה בלחלק עכשיו רשיונות "ציד" לכל אחד זה שנגמור כמו ארה"ב. אם המדינה תהיה מוצפת בנשק אז בסופו של דבר הוא יגיע לידיים הלא נכונות והתוצאות יהיו הרסניות. לא מספיק שיש חייל שמוכר את הנשק האישי שלו, והיו מקרים, אז בנאדם שהשיג רשיון וימכור את האקדח שלו לעבריין חסר רשיון במחיר כפול מזה שהוא קנה אותו... זה תסרית אפשרי לחלוטין.

פורסם

קשה מאד להשיג רישיון עכשיו

1. לא מחלקים רישיונות ציד כבר 4 שנים

2. צריך להיות סא"ל ומעלה כדי שישקלו לתת לך רישיון, לא נראה לי שאנשים כאלה ימכרו את האקדח אחרי שלקח להם כל כך הרבה זמן להשיג רישון

פורסם

אקדח, לא M16, ודיברתי על ההצעה הגאונית הזאת של לתת לכולם רשיונות נשק וקראתי לזה רשיונות ציד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני פשוט מזועזע !!!!

מהמערכת המשפטית בארץ

בחינוך ה- אני אילו לא יודע איך לתאר.

פשוט מ-ז-ע-ז-ע!!

והקטע הוא שזה יכול לקרות לכול אחד!!!

צריך לעשות לינץ' ל%$#^#^ הזה

פורסם

בהחלק החוק.

אם אסור לשאת סכין / אולר ע"פ חוק, למה לעזאזל מותר למכור אותם ?!

מלבד זאת אין שום מערכת הסברה להתמודד עם אלימות.

חוץ מהצגה בכיתה י"ב! נגיד שוב י"ב, אני לא זוכר שום פעילות חינוכית בנושא אלימות.

צריך לקחת ילדים מגיל צעיר וכל כך להפחיד אותם שמא יעיזו להרים יד. אבל זה לא קורה פשוט.

לפני כשבועיים הייתי בים, נדקר בחור בן 16 ברגל וכנראה הוא נדקר באיזור רגיש. הוא שתת דם והתפתל מכאבים, חברים שלו צחקו עליו מה אתה משחק אותך כאילו רצחו אותך, חלק התקשרו לספר לחברים מעל הנער שותת הדם, חלק ניצלו את פלאות הדור השלישי וצילמו תמונות למזכרת.

אבל זה לא מה שבאתי לספר אתם לא תאמינו אבל אחרי כל ההשפלה, שבא שוטר ושאל את הנער בדיוק בזמן הפינוי מה קרה הוא אמר .........

התיישבתי על זכוכית אני בסדר, אני בסדר ! :s07:

פורסם

אוקיי, זה באמת שובר שיאים... ^^^

פורסם

בהחלק החוק.

אם אסור לשאת סכין / אולר ע"פ חוק, למה לעזאזל מותר למכור אותם ?!

מלבד זאת אין שום מערכת הסברה להתמודד עם אלימות.

חוץ מהצגה בכיתה י"ב! נגיד שוב י"ב, אני לא זוכר שום פעילות חינוכית בנושא אלימות.

צריך לקחת ילדים מגיל צעיר וכל כך להפחיד אותם שמא יעיזו להרים יד. אבל זה לא קורה פשוט.

לפני כשבועיים הייתי בים, נדקר בחור בן 16 ברגל וכנראה הוא נדקר באיזור רגיש. הוא שתת דם והתפתל מכאבים, חברים שלו צחקו עליו מה אתה משחק אותך כאילו רצחו אותך, חלק התקשרו לספר לחברים מעל הנער שותת הדם, חלק ניצלו את פלאות הדור השלישי וצילמו תמונות למזכרת.

אבל זה לא מה שבאתי לספר אתם לא תאמינו אבל אחרי כל ההשפלה, שבא שוטר ושאל את הנער בדיוק בזמן הפינוי מה קרה הוא אמר .........

התיישבתי על זכוכית אני בסדר, אני בסדר ! :s07:

איפה בדיוק הדוקר החביא את הסכין?

בחריץ של התחת?

כאילו באמת...

חוץ מזה לנער הזה יש בעיות יותר גדולות בחיים אם אלה החברים שלו...

לפי הסיפור נשמע לי שאחד מ"החברים" שלו דקר אותו בצחוק.

מדינה של מפגרים. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים