עבור לתוכן

כרטיס קול לסרטים ומוזיקה

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש כרטיס קול ב500-600 שקל בשביל סרטים ומוזיקה - משהו שילך טוב עם אוזניות 5.1 של זלמן, למרות שאני בספק שאני אשתמש בהם בשביל מוזיקה, אלא בעיקר בשביל סרטים. בשביל מוזיקה יש לי אחרות, או מע' דיוטי פרי.

אני חושב שאני יכול לקבל יותר ממה שמציע האון-בורד 5.1 על לוחות 865PE של אינטל (אני חושב שקוראים לו AC97, אבל לא בטוח).

חשבתי על הAudigy2 ZS של קראטיב, הוא בתקציב וקראתי עליו המלצות, אבל שהוא בעיקר טוב במשחקים, ואני לא משחק.

עכשיו יש לי, לא מותקן, כרטיס "SoundBlaster Live CT4830" של קריאטיב, שממה שנראה יש לו יציאה ל4 רמקולים (קדמיים ואחוריים) + Digital out; שלפתי אותו מפנטיום 3 ישן. כדאי לשדרג ממנו? (חוץ מהתוספת של הסנטר והסאב, יהיה שיפור בסאונד?)

אני חושב שבינתיים אני אחבר אותו, גם ככה האון בורד הדפוק הזה לא מצליח להוציא צליל מכל הרמקולים חוץ מהFront... (וביקשתי יפה!)

פורסם

אוקייי

יש לך את ה Audigy 2 Zs שמעולה לסרטים וסבבה לגמרי למוזיקה

הוא עולה בין 500 ל 600 ש"ח בארץ

יש לך את ה AudioTrak Maya 7.1 שעולה בארץ 550 , כרטיס מעולה לסרטים ומוזיקה

ואם אתה עובד עם מוזיקה אז יש לך אחלה תמיכה בפורמטים מתאימים (ASIO 2 , GSIF )

תהנה .. :D

פורסם

לידעתך גם לקריאטיב יש ASIO 2 שזה 2MS תגובה שזה מצויין לעבודה עם מוזיקה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אם התגובה היא אלי אליו, בכל מקרה אני לא עובד עם מוזיקה, רק מאזין (לא "שומע" שהוא יציר לשוני וולגרי. מי שלא הבין, לא חשוב).

אני רק תוהה אם ב600 שקל יש משהו יותר טוב, וגם רציתי לדעת מה ההבדלים בין האודיג'י לאודיוטרק. אני חושב שלשניהם יש 7.1, אבל זה לא ישרת אותי בזמן הקרוב...

בעייה לא קשורה שנתקלתי בה - איך אני מגביר את הרמקולים האחרים (חוץ מהFront) באון בורד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים