פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים שמעתי שיש ספר שמכיל המון מבחנים דמויי פסיכוטכני המיועד לצו הראשוןאני יודע שהרבה חושבים שזה מיותר אבל לא בא לי להיכנס להלם כשאני איגע לבקו"ם.. מישו אולי יודע במקרה איךקוראים לספר של איזה הוצאה הוא וכו'??תודה רבה
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים לא נראה לי שצריך ספר לזה......אם אתה מחפש תפקיד מובחר אז זה החלק הכי קל.עריכה: אם אתה רוצה ספר אם סוג דומה של שאלות אז יש בכל חנות של ספריי לימוד ספריי הכנה למבחנים פסיכוטכניים דומים. במבחן בבקום יש גם שאלות שלא שייכות בדיוק למבחן פסיכוטכני, אבל הן ממש קלות... תשאל אנשים שהיו כבר בצו ראשון איזה סוג של שאלות יש שם.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים אני לא הבנתי בזמנו למה זה טוב, אבל בספריה שלנו בבית ספר ובעיר היה כזה.נסה ללכת לספריות ולחפש להשאלה. עקרונית - רק תיקח בשביל "לא לקבל שוק" בבקום
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים עברו כבר המון שנים מאז, אבל נדמה לי שחבר שלי קנה ספר של קידום או משהו כזה.פשוט ראינו אותו יום אחד "חורש" בהפסקה וממש ירדנו עליו, כך שאני לא בטוח שזו אכן הפירמה אבל בכל חנות ספרי לימוד ישמחו למכור לך את זה.סתם מסחטת כספים לדעתי, אם אתה יודע לחשב 2+2 ולרשום משפט שלם בלי שגיאות כתיב אתה תסתדר.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים המבחנים שם ברמה די נמוכה..אחד הדברים הקשים שם זה לבהות במסך עתיק עושה 60Hzבכל מקרה,יש ספרי פסיכומטרי בכל חנות...למרות שלמיטב זכרוני הפסיכומטרי ברמה יותר גבוהה מהמבחנים הצבאיים
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים המבחנים הפסיכוטכניים זה באמת החלק היותר קל שתצטרך לעשות בצבא.זה ממש קל ולא צריך שום ידע מוקדם בשביל לעשות את זה(אני ממש לא יודע כלום במתמטיקה ועדיין אני בטוח שהצלחתי יפה במבחן הפסיכוטכני, הוא יותר קל מהפסיכוטכני שהביאו לי בכיתה ז')
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר יש ספרים יעודיים לפסיכוטכני - ספרי פסיכומטרי לאו דווקא יעזרו לו...אפשר אולי שם ? כי הלכתי לסטימצקי והם אמרו לי שאין להם והם צריכים שם של הספר כדי להזמין לי
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים לא מזמן היה ת'רד דומה והזכירו שם ספר הכנה לפסיכוטכני של "קידום". תברר איתם איך להשיג אותו.www.kidum.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.