עבור לתוכן

הגעתכם ל HWzone

Featured Replies

פורסם

שם: שאול

תאריך הצתרפות: 9.09.2002 (משתמש ותיק אה? ;D )

למה הצתרפתי ? :

אני זוכר שהייתי גולש בגופ ואז נכנסתי לקטגורית מחשבים, ותמיד קראתי את החדשות באתר וממש התעניינתי.. אז החלטתי להרשם לאתר, ואז ראיתי את הפורום וישר ברחתי (פעם הייתי שונא פורומים).. אבל לאחר כמה זמן שהבנתי איך משתמשים בפורומים, התחלתי לכתוב הודעות (רובם ספאם חחחח ).. ממש הייתי מכור לפורום, כל יום חיכיתי להגיע מבית הספר לבית כדי להכנס לפורום..

היום ? אני יותר מדפדף בין הדפים כי משעמם לי...

וד"א - זה לא שיש לי קצת הודעות (יחסית למשתמש ותיק) , פשוט ביקשתי שיאפסו לי את המונה הודעות מרוב הספאם שעשיתי...

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משתמש די וותיק, פשוט משהו עם המשתמש הקודם שלי נדפק.

אין לי מושג איך בדיוק, אבל תמיד ידעתי ש-hwzone ו-techno זה המקום לפנות אליו בבעיות עם חומרה.

פורסם

אהלן כולם

אני מתן, ואני אלכוהוליסט,* אה סליחה* HW FREAK.

היותי ותיק מאוד (מאז ספטמבר 2001 אני חושב)

הגעתי לכאן ממישהו שהמליץ כנראה...

פורסם

שם: אייל ברקוביץ

תאריך ? לפני שנה ככה

למה הגעתי ? היה לי מחשב דפוק של אח שלי שעשה צרות החלטתי לעשות אובר קלוק וקיבלתי מחבר קישור לאתר הזה שאמר לי שכאן יש מומחים לחומרה והנה אני כאן :D עכשיו אני מומחה :D

פורסם

שם: תמיר

תאריך: לפני חצי שנה ככה

סיבה: הייתי הרבה בפורום של גיימר הרבה ביגלל שהייתי גיימר כבד אבל אחרי שנירגעתי קצת ואני לא כמו פעם היתעניינתי הרבה בפורום חומרה שלהם

ואחרי שהם לא חידשו לי הרבה כמו פעם אמרתי צריך לשדרג ותמיד שמעתי את האתר הזה שם וגם לי הוא היה ניראה מיקצועי

וככה נירשמתי ולמדתי עוד לא מעט דברים

פורסם

שם:סימון גרויסמן

אני פה מאז:23.08.2002 בשעה 00:37:57, שלוש שנים וקצת.

איך הגעתי לפה: אח שלי הוא מנהל פה (RnGKay) הוא בא אלי ללילה אחד (אני זוכר טוב מאוד זה קרה ב 00:36:57 [אוך איך הזמן עובר מהר.] ונתן לי תקישור לאתר ואמר [אני מצטט] "כך אולי תילמד משהו" ובאמת למדתי [מה זה המתג הקטן על הספק,ומה קורה כשלוחצים עליו,אבל לא ניכנס לפרטים :-X ]). :lol::xyxthumbs:

פורסם

שם : מיכאל (מיקי )

תאריך רישום : 10.04.2002 (ותיק משהו )

הייתי גם ב PC PRO (בניק אחר ) ומשם הגעתי איכשהו לפה ...

פורסם

שם: עמנואל תומר ב.. (זה הפירוש לניק המעפן שלי)

תאריך רשום:12.01.2002(אבל היה לי משתמש אחר לפני זה)

הגעתי דרך פיסי פרו, בגלל בעיות מעצבנות (שעדיין פוקדות אותי) עם הלוח המקולל A7V133.

פורסם

שם : דן

היגעתי לאתר בספטמבר 2002 אחרי שראיתי איזה קישור בפורום של GAYMER. אומנם תמיד התעניינתי במחשבים אבל אף פעם לא ידעתי על קיומה של קהילת מחשבים בארץ. אחרי הביקור עיני נפקחו וראיתי את האור :smile1:

ועכשיו אני פה :jump:

פורסם

האמת אין לי מושג איך הגעתי לפה

אני מכיר את האתר הזה בערך מהימים הראשונים שלו, שהפורום היה פרימיטיבי למדי

בערך חודש + לפני שעשו לי ADSL, שזה היה לפני שנתיים בערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים