עבור לתוכן

הגעתכם ל HWzone

Featured Replies

פורסם

אני הגעתי לפה בספטמבר 2001, ממש בהתחלה

זאת היתה תקופה שלא ממש היה לי עיסוק רציני באינטרנט אחרי שהפסקתי להתעסק עם אתר מסויים אז הייתי צופה מהצד טיפה בפורומים של גיימר וקורא חדשות. באחת החדשות פרסמו איזה אתר משחקי מחשב בשם IsraelIron (שנסגר כמה חודשים אחרי), די אהבתי את האתר וקראתי את החדשות שלו בקביעות, באחת מהם נכתב על אתר חומרה חדש שנפתח בשם HWzone. אני, שהייתי בתקופה של תכנון לקנות מחשב חדש, נכסתי לאתר והתחלתי לשאוב מידע. רק צריך לציין שבגלל כל ההכרה של השוק והמידע שקיבלתי מהפורום לקח לי בערך שנה עד שקניתי את המחשב שלי ;)

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ואיך הגעת לרמה של צוות מודרייטורים?

פורסם

שם: עודד ויסמן

הצטרפתי לפורום ב: לפני 3 שנים

איך הגעתם לכאן?:

דרך GAMER.co.il

פורסם

ממש דיון של פעולת הכרות בתנועת נוער...

שם: מור

תאריך הגעה: יולי 2003

איך הגעתי: חיפשתי לעשות OC למחשב הישן שלי - ידעתי מה זה OC אבל חיפשתי מקום שמסביר את זה - שוטטתי בכל מיני אתרי חומרה ישראלים ולבסוף התיישבתי בזון.

אני חייב לציין שלפני שהגעתי לכאן הבנתי פחות או יותר במחשבים (ידעתי להרכיב כרטיס PCI נגיד ולעשות פורמט) אבל האתר בהחלט דחף אותי ללמוד הרבה ידע טכני וחצי טכני.

פורסם

ואי הרבה הגיעו לכאן דרך גיימר. אני עצמי הגעתי לכאן לא זוכר מתי אבל זה היה דרך אתר חומרה אחר שאני לא יודע מה קורה איתו כבר, ולאחרונה נראה לי הוא חזר.

ד.א אכן היה כבר תראד כזה, כי אני זוכר שרשמתי כאן כבר משהו דומה...

עוד משהו: אתם סננתם את מה שרשמתי?? בהתחלה רשמתי את השם, אבל אני רואה שאין שם כלום. בעעע.

פורסם

אני כאן מהמפץ הגדול בקהילות בארץ והצירי הלידה של האתר ...

מהתחלה ככה

היו ימים .... לא יודע , כל פעם שמזכירים היסטוריה ואת התקופה ההיא , ישר את'לון קופץ לי לראש .... עם השריטה העמוקה עמוקה עמוקה מאוד עמוקה שלו .

:screwy:

אני מקווה שהוא היום במקום שרק טוב בו , וכולו מלא באושר וחמלה לסביבה .

פורסם

שם: רביד (די ברור)

הצטרפתי לפורום ב: אוגוסט 2002

איך הגעתם לכאן?: אחד בפורמים מטומטמים נתן לי לינק על ה dx9 שעניין אותי כשקניתי מחשב ומאז התחלתי להתעניין בחומרה,ולבסוף ירדתי למודינג :badhairday:

האמת, לא הרבה השתנה מאז...

פורסם

זון, זמן קצר יחסית לאחר הפתיחה שלו... באמצעות לינק "טועה" באתר Pcpro.co.il ז"ל (כיום Techno.co.il).

תקופת האיכות האמיתית, משתמשים איכותיים נטו, אתר עם כוונות טהורות ולא רווחיות, תקופת פיסיפרו ומנטור (אחחחחח, מנטור). 8)

בלי שום ספק, היו ימים.

פורסם

דריה, כאילו דהה... :P

זה קרה בערב ה-21 לנובמבר 2003. היה קר.

איך זה קרה? פרטים בפרשה ישארו חסויים, אפשר להגיד שלא רציתי להצתרף בכלל, דיי הודחתי לעשות את זה, כאילו, פאק, מה יש לאחת כמוני לעשות פה? בסוף הסתבר שמספיק, כי זמן קצר יחסית אחרי שהצתרפתי מוניתי למודרית וחשתי כבוד גדול

והרבה אהבה מצד המשתמשים וחברי הצוות, ואני ממש מרגישה חלק מהמקום הזה.

*נשיקות*

פורסם

הגעתי לפה לא זוכר מתי

לא זוכר למה

לפני הרבה זמן

עריכה: נזכרתי נזכרתי

זה היה ב

בתאריך: 4.04.2003 בשעה 19:33:45

כדי לשאול האם הלך לי הכרטיס רשת.

פורסם

שם : דן דן

איך : חיפשתי מידע על מכוניות על שלט כי בניתי אותן וכל מיני ואז היה כאן טור אישי על זה ומאז אני פה

פורסם

שם: תמצאו לבד... ;)

מוקדם...

בעקרון אני פה עוד מהימים העליזים של pcpro, דרך פוסיטיפ, ועד הלום... הגעתי ל"סצינת החומרה" דרך אחד impaler, שבצירוף מקרים יוצא לי לפגוש אותו דווקא הרבה בזמן האחרון, אחרי שהוא סיים צבא...

הייתה הפסקה 'קטנה' איפשהו אחרי המעבר לפה, וחזרתי לפני משהו כמו שנה, או קצת יותר...

ולמי ששאל איך נכנסים לצוות - טובות הנאה לנועם (פורשר) כמובן... :-X (טוב, אולי חוץ מדריה...)

ולא, אני לא מעוניין להרחיב... ::)

פורסם

עוד ת'ראד חסר תועלת לחלוטין... :kopfpatsch: אבל ניחא.

שם: מיכאל

מתי: 2002

וכי למה?

וכי ככה.

פורסם

שם: סיון נו. לא באמת קוראים לי פריאור.

הצטרפתי לפורום ב: אי שם חודש אחרי פסח של שנה שעברה.

איך הגעתם לכאן?:

:P מישה הציק לפורום שלי, אמרו לי להציק לכם, :screwy: רן הציע לי לשבור משהו, צילם אותי,

והציק לי בתפוז שאני אבוא לפה.

באתי, נישארתי,

ועד היום אתם סובלים ממני.

פורסם

שם: רועי

תאריך: 23.01.89

איך: זה היה בערך חצי שנה לפני שהצטרפתי שהכרתי את האתר.

נסע איתי באוטובוס של ההסעה הבייתה מבצפר חבר בכיתה ט' (אני הייתי בח') ורצה שאני אקנה מעבד 1700+ (היה לי 1500+ ATHLON) כי הוא יותר טוב לOC והגיעו איתו ל2400+\MHZ

או משהו.

באותה תקופה הייתי עושה OC בקביעות למחשב שלי בזכות DEMONSHLOMO, חבר הטוב שלימד אותי המון לפני שהתחלתי ללמוד בעזרתכם.

נחזור לסיפר, החבר מכיתה ט' רצה שאני אכנס לאתר HWZONE.CO.IL ולשאול אם באמת כדאי לקנות את המעבד הזה, לא היה לי ממש כוח אבל DEMONSHLOMO נכנס והוא לא הפסיק לשלוח לי תמונות של מחשבים בתוך מיקרוגל, מזוודות ושלל דברים מוזרים. אחרי ארבעה חודשים הוא התחיל ללחוץ עלי שאני אכנס לאתר ואני ארשם.

אני מאוד מודה לו על כך!!! ובמיוחד לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים