פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים זה ת'רד שבו כל אחד מספר איך הוא הגיע ל HWzone. יש למלא כמה דברים: שם: הצטרפתי לפורום ב: איך הגעתם לכאן?: עכשיו אני אמלא את שלי. שם: אורי הצטרפתי לפורום ב: בערך לפני חצי שנה. איך הגעתם לכאן?: לפני שאסביר,אוכל לומר שהייתי ממש אפס. לא ממש אפס במחשבים,אבל בחומרה, כן. יש לי חבר שהוא משתמש כאן. דיברנו.. עכשיו אני אומר לו: "איזה בעסא.. הכרטיס מסך פגום.. קניתי רק אתמול" אז הוא אומר לי שיכול ליהיות שזה לא דפוק. הוא נתן לי את הלינק לכאן,התרשמתי,ונרשמתי.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים שם:דרור נרשמתי ב-: לפני שנה אני חושב איך הגעתי לכאן: חבר שלי רצה להראות לי חדשה בקשר לכרטיס מסך מסוים (אני חושב r9800pro), ראיתי את האתר וממש אהבתי את איכות החדשות, גם רציתי ללמוד עוד על חומרה, אז נרשמתי ואני נהנה עד היום . (הייתי n00b גדול של חומרה אז)
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים קוראים לי אלכסנירשמתי לפני 350 ימים בידיוק איך הגעתי לכאן??.... לא זוכר ממש אבל לבד דרך איזה אתר הייתי משועמם והתחלתי לחפש ברשת סתם דברים והגעתי לכאן
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים שם: רועיהצטרפתי לפורום בסוף אוקט' 2002איך הגעתי? היתה איזה כתבה איפשו... הרבה זה סתם הסתכלתי על החדשות עד שהצטרפתי לפורום, כך שאני מלווה את האתר דיי מתחלה(בערף מתחילת 2002)
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים סתם נדמה לי או שיש כבר ת'ארד דומה? לא'משנה ...........שם: אסףהגעתי לכאן בערך לפני שנתיים וחצי..
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים הגעתכם ל HWzoneHWzone - בואו להשתתף בועידה הגדולה של הקהילה!פאדיחות ופאשלות - הת'רד הכללי צחוקים - הת'רד הכלליWHAT NEXT ?!?!?!?!?!?
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים שם : אלכסהצטרפתי לפורום בערך לפני שנתיים , היו לי המון כינויים שאני זוכר רק אחד מהם - DEADELUS איך הגעתי ? דרך GOOP.. ראיתי לינק למשהו שקשור למחשבים , התעניינתי ולחצתי.. מאז אני פה.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים שם: משההצטרפתי לפורום בתחילת יוליאיך הגעתי ? תאמת אין לי מושג איך המקום הזה כזה גדול כי בחיייייייייייייייים שלי לא שמעתי על המקום הזה ובמקרה הייתי בדרך לקנות מחשב(שהתבטל בתקופה זו) וחיפשתי ביקורות על ה3200+ 64 ביטודרך ניוסיקר מצאתי סיקור של האתר הזה ואז שמרתי את האתר ואחרי כמה ימים הצטרפתי לפורום...
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים הגעתכם ל HWzoneHWzone - בואו להשתתף בועידה הגדולה של הקהילה!פאדיחות ופאשלות - הת'רד הכללי צחוקים - הת'רד הכלליWHAT NEXT ?!?!?!?!?!?בנאדם שואל שאלה,אתה לא יכול לענות ברצינות? :-X
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים הגעתכם ל HWzoneHWzone - בואו להשתתף בועידה הגדולה של הקהילה!פאדיחות ופאשלות - הת'רד הכללי צחוקים - הת'רד הכלליWHAT NEXT ?!?!?!?!?!?אני חייב להסכים.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים :lol: זה כתוב בפרטים של כל אחד חות מאיך הוא הגיע שלמען האמת מעניין לי את ה*ול*ול!!
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים מחבר הגעתכם ל HWzoneHWzone - בואו להשתתף בועידה הגדולה של הקהילה!פאדיחות ופאשלות - הת'רד הכללי צחוקים - הת'רד הכלליWHAT NEXT ?!?!?!?!?!?תגיד, IceBreak .אין לך מה לעשות כל היום חוץ מלהכנס לת'רדים שלי,ולרדת עלי?לא,באמת.אין חוק שאומר שאסור לי לפתוח יותר מ 4 ת'רדים!
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים שניר. התחברתי ב 13.02.2003 בשעה 16:52:44 ומאז לא התנתקתי קטע כי מ16:00- 17:00 אלה השעות הכי פעילות שלי לפי הסטטיסטיקה לא זוכר איך הגעתי (נראה לי שחיפשתי דרך למצא מידע על המחשב שלי) אבל אני יודע שקניתי מחשב חצי שנה לפני זה ממודעה בעיתון וזה היה P4 2GHZ A עם לוח אם של אינטל וGF 4 MX440
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים [ltr]just in case you were going to do so, there was already "your first time" thread.more to the point I got to this site around the summer of 2002 after having a debate with minimizer over gamer's hardware forums pages.[/ltr]
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים גם אני הגעתי לפה דרך גיימר, רק בדצמבר 2001לא הצלחתי למצוא אבל את הת'רד שבהיא אותי לפה בגיימר, מעניין מי זה היה שהפנה אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.