עבור לתוכן

הבדל בין דיסקיות....(?)

Featured Replies

פורסם

קיבלתי דיסקיות 540...

מה ההבדל בינן לבין הדיסקיות הרגילות של WOLF או של דרמל?

הן יותר עבות וקוטרן יותר גדול....

תמונה...(מקווה שתבינו את החילוקים שלי   ):

19504020.jpg

פורסם
דיסקיות אלו הן הפשוטות שבדיסקיות. מסוגלות לחתוך סוגים רבים של חומרים- מתכות, עץ, פלסטיק ושאר חומרים רכים, אם כי חשוב להקפיד להתאים את מהירות הכלי לחומר.

מבדיקה, אין הבדל בין דיסקית 420 לדיסקית 409 ושתיהן חותכות ללא בעיה ברזל, פרספקס ואלומיניום - הלא הם החומרים שבד"כ עוברים מודינג. דיסקית זו מעולה גם לשיוף עדין ביותר, אבל לזה דרוש ניסיון ומיומנות ידנית כמו גם אמצעי מגן, למקרה שהדברים משתבשים וחתיכות דיסקית מחודדות עפות בעוצמה לכל הכיוונים, דבר הנוטה לקרות למי שלא מיומן בעבודה עם דיסקיות אלו.

דיסקיות אלו קיימות בקוטר גדול יותר (דיסקית 540), אך היא איננה מומלצת, מכיוון, שעקב היותה גדולה, אך עשויה מחומר לא מחוזק, איננה עמידה כ"כ ובמיוחד לא בידי מי שאינו מנוסה בעדינות בה צריך לבצע חיתוך בד"כ.

מהמדריך...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

כנראה שלא שמתי לב לזה בזמן קריאת המדריך :-\ :o

לא נורא..

תודה..

זה אומר שלא צריך להשתמש בדיסקיות הללו? (גם אם אני מיומן מספיק...?) הם חותכות שונה?? יותר עבה? יותר חלק?

תגידו, מה מהירות הסיבוב שמומלצת לחתוך פרספX ופח??? TNX

פורסם

לי יש דראמל לא מהיר במיוחד... אבל בכל מיקרה, אני תמיד חותך במהירות הכי גבוהה ואין לי עם זה בעיות :nixweiss:

לגבי הדיסקיות, אתה יכול לחתוך איתם, רק תהייה מודע לזה שהן יכולות להישבר ביותר קלות... ולגבי העובי, את זה אתה צריך לדעת... לך יש את הדיסקיות מול העיניים, לא?

פורסם
  • מחבר

TNX

פורסם

תודה רבה!

כנראה שלא שמתי לב לזה בזמן קריאת המדריך :-\ :o

לא נורא..

תודה..

זה אומר שלא צריך להשתמש בדיסקיות הללו? (גם אם אני מיומן מספיק...?) הם חותכות שונה?? יותר עבה? יותר חלק?

תגידו, מה מהירות הסיבוב שמומלצת לחתוך פרספX ופח??? TNX

אז ככה..:

א.כמו שכתוב אם אתה חותך עם הגדולות הן נשברות מהר יותר-אין חיזוקים.

ב.כאאתה רוצה לעשות עיגולים וצורות מסובכות תמיד עדיף קטן כי אם הוא גדול העיגול או הצורה לא תהיה יפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים