עבור לתוכן

רכשתי נגן Disk-On-Key בעל קיבולת 512MB של חברת Smart, ויש לי כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

חבריי המליצו לי להוריד עדכון קושחה (firmware) לנגן, ולכן חיפשתי את אתר היצרן (לא ממש ברור מי זה) או החברה שסיפקה לי את המוצר (דרך וואלה! שופס) וכל ניסיונותיי להגיע לאתר שניתן להוריד ממנו את העדכון קושחה עלו בתוהו.

ראיתי שתחת התפריט "System" ישנה אופציית "firmware upgrade" אבל איני יודע אם זה עובד, מה שזה עושה זה מציג סמל של מחשב ושל הנגן וליד שניהם יש ZzZzzzZzz כאילו שהם ישנים, וכל כמה זמן אז יש חץ (כאילו עובר מידע ביניהם) אבל לאיזה שניה. איך אדע אם הקושחה עדכונה, ובכלל, איך זה מועיל לי? אמרו לי שזה מקל על השימוש בתפריטים או משהו...

עוד שאלה- האם ניתן להטעין את המכשיר באמצעות שקע USB? אם כן זה מאוד מאוד יקל עליי... ובכלל אם יש לך טיפים או כל מיני שטויות שממש בא לכם לחלוק עם הקהילה המגובשת שלנו יהיה נחמד מצדכם לעשות את זה כאן.

זה ממש מעצבן שתולים את זה על הצוואר... אני ממש נראה כמו מטומטם עם זה. אני שם את זה מתחת לחולצה רוב הזמן.... בכלל זה דבר צומי כזה שתולים את זה על הצוואר כמו פעגות.

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

האלה שישנים זה יעני תוך כמה זמן הנגן יתכבה לבד

ולא אי אפשר להטעין USB כי זה לא בטריה פנימית

FIRMWARE יהיה נראה לי רק באתר החברה....

פורסם

הוא USB1 או USB2? ויש לו תמיכה ב תת ספריות?

וכמה עלה?

ואיך האיכות של הסאונד שלו בMP וגם ברדיו וההקלטה שלו?

פורסם
  • מחבר

האלה שישנים זה יעני תוך כמה זמן הנגן יתכבה לבד

זה לא שייך, אני חושב שזה מעיד על בעיות "תקשורת" בין המכשיר למחשב.

ולא אי אפשר להטעין USB כי זה לא בטריה פנימית

טוב תודה

FIRMWARE יהיה נראה לי רק באתר החברה....

גם אני חושב, רק שאני לא ממש מוצא את האתר של החברה הזאת, כפי שציינתי כבר בהודעה....

פורסם

זה לא שייך, אני חושב שזה מעיד על בעיות "תקשורת" בין המכשיר למחשב.

טוב תודה

גם אני חושב, רק שאני לא ממש מוצא את האתר של החברה הזאת, כפי שציינתי כבר בהודעה....

צודק זה באמת מראה על החיבור ביניהם חשבתי שהתכוונת שיש אופציה שזה המסל שלה...

פורסם
  • מחבר

הוא USB1 או USB2? ויש לו תמיכה ב תת ספריות?

וכמה עלה?

ואיך האיכות של הסאונד שלו בMP וגם ברדיו וההקלטה שלו?

USB 2, תומך בתת ספריות.

איך האיכות של הסאונד? אני לא יודע למה להשוות, אני חושב שזה תלוי באוזניות שאתה משתמש.. אם אתה טועה, אז לא, לפחות עד עכשיו לא קרה לי שבזמן שהאזנתי לרדיו (קול המוסיקה עוזר במבחנים) אז פתאום שומעים איזה ערבי שצועק "ישמעאל!!! ישמעאל!! תירה בהם". אז לא, זה לא קרה...

עלה לי 450 כולל משלוח... האיכות של הרדיו בסדר גמור, והקלטתי פעם אחת (ובטעות) וזה היה די בסדר.. זה הקליט אותי ואת אבא שלי מדברים במכונית, למרות שאני לא חושב שאתה יכול להקליט עם זה שיעור למשל או משהו כזה- אבל בינינו, מי משתמש בפונקציה הזאת בכלל.... אם אתה רוצה להקליט את עצמך או מישהו שיודע שאתה מקליט אותו זה בסדר גמור אבל קשה מאוד "לרגל" עם זה, אלא אם אתה מדבר עם מישהו פנים מול פנים...

פורסם

בקשר לעדכון קושחה של המכשיר אז נראה לי שזו אותה קושחה כמו של הרבה נגנים אחרים כמו שאמרתי בתרד שלי שנמצא בעמוד הזה על הנגן 1024מגה נראה לי שכל הנגנים האלו OEM ובגלל זה הקושחה מתאימה לכולם.

פורסם

עשיתי חיפוש קצרצר -

הלכתי לP1000 ששם מוכרים את הנגן (תחת שם של חברה אחרת אבל זה אותו נגן בדיוק)

משם הלכתי לאתר של היבואן ששם היה כתוב שהיצרן הוא ERGOTECH והדגם הוא ET-U2151

משם הלכתי לגוגל ומצאתי איזה אתר ביפנית שלא הבנתי ממנו כלום

פורסם

אמור להיות רשום בחוברת או איפשהו מה הכתובת של החברה... (מוזר לקנות נגן מחברה שקשה למצוא בגוגל :) ).

פורסם

שמע אבל המחיר גם בהתאם אנ יכל לקנות SMART של גיגה ב 600שקל שהוא USB2 רדיו והכל לאומרת זאת הנגן הכי זול שמבוסס פלאש ומחברה ידוע זה ה SANDISK והוא עולה 800שקל וגם בא בלי מחבר USB אלה צריך קבל קטן (כמו של חיבור מצלמות דיגיטליות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים