עבור לתוכן

צריך מערכת טובה בסכום נמוך מאוד...המליצו לי עליכם..

Featured Replies

פורסם

טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה..

שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא.

כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי....

אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר..

עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה.

ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל.

בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3...

והסכום: 250 - 450

כן, אני יודע שזה נמוך מאוד יחסית למה שרציתי...מקווה שמישו יימצא.. :-\

תודה!!

פורסם
  • מחבר

אה...מישהו?..

פורסם

אני חושב שלא על כל עונים

כי לא יודעים כל כך מה להגיד

אני פשוט לא מכיר מערכות נורמליות בסכום הזה

אבל אולי מישהו אחר כן

מצטער :(

פורסם

לא עדיף ללכת לחנות הסנסור/שקם אלקטריק או כל אלו השכונתית ופשוט לבדוק את הנגנים שיש שם ולראות מה שהכי מוצא חן בעיניך ? אני לא חושב שבמחירים האלו יש כאלו הבדלים משמעותיים באיכות (יכול להיות שאני טועה)....

פורסם
  • מחבר

אבל שם הם ממליצים לא על מה שבאמת טוב, אלא על מה שיותר רווחי.

אז אני לא אוכל לדעת שם מה יותר טוב, בגלל זה באתי לפה.

פורסם

עזוב את מה שהם ממליצים תשמע מה שניראה לך ותקנה מה שמתאים לך

( כמובן במגבלות התקציב )

פורסם

לפי דעתי תחפש מערכת טובה יד שניה.

אני לא מזמן רציתי למכור מערכת ממש מעולה של jvc ב-600 שקל.. חזקה בטירוף היא 3 שנים אצלי ועובדת פרפקט.

עלתה 2500שקל... עם הפאנל המסתובב למי שמכיר.

בסוף לא מכרתי כי היא פשוט טובה וחבל..

*עידכון*

אם יש לך כרטיס קול נורמלי,הייתי קונה רמקולים טובים למחשב.ATP3 או inspire 4.1

ATP3 רמקולים מצוינים יש לחבר שלי בחדר ושומעים ממש טוב והבאס חזק. בכל אופן הרבה יותר איכותי מאשר מערכת סטריאו באותו מחיר...

פורסם

אם יש לך כרטיס קול נורמלי,הייתי קונה רמקולים טובים למחשב.ATP3 או inspire 4.1

ATP3 רמקולים מצוינים יש לחבר שלי בחדר ושומעים ממש טוב והבאס חזק. בכל אופן הרבה יותר איכותי מאשר מערכת סטריאו באותו מחיר...

מצטרף להמלצה על ATP3.

אם אפשר עדיין להשיג אותם, לדעתי אין סיכוי שתקבל יותר איכות במחיר הזה (450~ ש"ח).

יש לי זוג כזה ואני ממליץ בחום. הרבה יותר טובים מכל מערכת מיני ששמעתי (כשהם מחוברים לכרטיס קול סביר).

אני בטוח שתהיה מבסוט.

פורסם
  • מחבר

מצטרף להמלצה על ATP3.

אם אפשר עדיין להשיג אותם, לדעתי אין סיכוי שתקבל יותר איכות במחיר הזה (450~ ש"ח).

יש לי זוג כזה ואני ממליץ בחום. הרבה יותר טובים מכל מערכת מיני ששמעתי (כשהם מחוברים לכרטיס קול סביר).

אני בטוח שתהיה מבסוט.

יש לי כרטיס קול חרא.

זה שאמר לי קודם לא להקשיב להם ולקנות מה שטוב, אז המטרה של האשכול הזה זה לעזור לי להחליט מה טוב במחיר הזה.

אבל אף אחד כאן לא ממש עשה את זה..

פורסם

יש לי כרטיס קול חרא.

זה שאמר לי קודם לא להקשיב להם ולקנות מה שטוב, אז המטרה של האשכול הזה זה לעזור לי להחליט מה טוב במחיר הזה.

אבל אף אחד כאן לא ממש עשה את זה..

תקשיב, חבר...

אין כאן קוסמים.

לא כל מה שאתה מבקש אפשר באמת לקבל.

אתה לא יכול לבקש מערכת טובה, אפילו לא סבירה, במחיר הזה. המליצו לך על תחליף לא רע בכלל - ATP3.

גם אם אין לך כרטיס קול טוב, תחסוך טיפ-טיפה ותקנה איזה פורטיסימו זול. יותר טוב מזה לא תמצא ב-450 שקל.

פורסם
  • מחבר

טוב זו מילה יחסית.

אני מבקש ממי שבאמת מבין בזה, להיגד לי מה הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה.

לא הכי טוב שקיים, הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה.

פורסם

אפילו אם תחבר תatp3 לכרטיס קול הסטנדרטי שבא עם הלוח אם (המובנה) ac97 ישמעו יותר טוב מאשר מערכת באותו מחיר , ככה שהכי עדיף לך ללכת על atp3 אבל אם בכל זאת אתה מתעקש על מערכת סטריאו יש לחבר שלי מערכת מיני של סוני שהרמקולים שלה כולם עשוים עץ לא יודע את הדגם אבל שומעים די טוב , אם תמצא אותה אני הייתי ממליץ עליה למרות שלפי דעתי היא עולה לפחות 600.

פורסם

אני מאמין שהמערכת itt שהבאת פה מקודם תעשה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים