עבור לתוכן

Zen Touch or iPod

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 40 ג'יגה. בגדול אני מתלבט בין הiPod לבין הזן, עם נטייה לזן.

בגדול יש לי כרגע ג'וקבוקס 1 ואני די מבסוט ממנו, רק שהוא כבר די מיושן וגדול (למרות שיש לו 40 ג'יגה הרד דיסק תוצרת בית).

הזן נראה לי מעניין מאד, ומאחר ויש לי נסיום טוב עם קריאטיב, אני די נוטה לכיוונו. דבר נוסף שמשמעותי, לזן יש חיבור חשמל סטנדרטי בניגוד לiPod שחיבור חשמל שלו לאוטו עולה עוד כמעט 500 ש"ח (אם אני לא טועה), ומאחר ואני מתכוון להשתמש בנגן בעיקר ברכב, זה נראה לי חשוב. חוץ מזה 24 שעות פעולה רציפה לא הולכות ברגל, אף אחד לא מתקרב לזה...

אני אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן , וכן אם יש המלצות למכשירים נוספים

תודה

גלעד

פורסם

http://www.dapreview.net/comparisons/compared.html

אתה יכול לבצע השוואה לגבי המכשירים (אני מניח שאתה מתכוון בין ZEN TOUCH ל IPOD רגיל)...

לגבי הרכב, ל IPOD יש אפשרות להטען דרך USB, ויש מתאמי אותו / USB במחיר של פחות מ 200 ש"ח...

אכן מבחינת זמני םעולה ה CREATIVE הכי טוב, אך אין לא תמיכה בעברית בכלל כרגע (בניגוד ל IPOD ו IRIVER), השאלה, למה אתה לא שוקל בכלל את ה IRIVER ? יש לו יותר זמן מה IPOD ויותר אפשרויות מה CREATIVE....

פורסם

לא זה ולא זה.

הייתי הולך על ה- IRIVER H340 הוא מגיע עם התקן סוללות חיצוני שיספק לך 50 (!) שעות נגינה רצופות

מעבר לעובדה שהמכשיר עצמו הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

עד היום באמת לא חשבתי שIRIVER כל כך טובים, אבל בדקתי עכשיו וה IH340 בהחלט נראה מעניין, רק יקר ב 100$ מהקריאטיב.

לפי האתר של באג אפשר לעדכן לו את התוכנה ולראות סרטים דרכו - מישהו מכיר את הפיצ'ר הזה?

האם הוא מגיע עם שלט? בחלק מהמקומות ראיתי שכן, ובחלק לא...

האם יש הבדל בין גרסא ארופאית ואמריקאית?

כרגע הוא נראה הכי אטרקטיבי

תודה

גלעד

פורסם

לפי האתר של באג אפשר לעדכן לו את התוכנה ולראות סרטים דרכו - מישהו מכיר את הפיצ'ר הזה?

האם הוא מגיע עם שלט? בחלק מהמקומות ראיתי שכן, ובחלק לא...

האם יש הבדל בין גרסא ארופאית ואמריקאית?

כרגע הוא נראה הכי אטרקטיבי

ניתן לצפות בסרטים כל עוד הם מקודדים ב- 10fps ברזולוציה של 220X176

אמנם לא ממש סטנדרטים של אולפן הקלטות, אבל זה הרבה מעבר למה שהקריאייטיב או האייפוד יודעים לעשות  ;)

הגירסה האמריקאית נחותה בהרבה:

1. היא מגיעה בלי שלט

2. מגיעה בלי התקן הסוללות החיצוני.

3. מגיעה בלי אפשרות ה- USB On The Go ובלי המתאם.  זו אפשרות מובנית במכשיר לחבר אליו מכשירים אחרים ולהעביר

ביניהם קבצים - כמו מצלמות דיגיטליות, Disk On Key, מחשבי כף יד, פאלמים למיניהם ומכשירי IRIVER אחרים.

גם אם תשיג את המתאם, זה לא יעזור כי אין את האופציה הזו במכשיר האמריקאי!

תיקח את המחיר האמריקאי ותוסיף לו את כל מה שכתבתי כרגע = תגיע לכמעט המחיר בארץ...

פורסם
  • מחבר

מבין שלושת האופציות (ipod,iriver,zen touch) - מי בעל איכות הסאונד הטובה ביותר?

האם ההבדל בין חיבור ל Line Out לחיבור ליציאת האוזניות משמעותי, כאשר אני מחבר את המכשיר לרכב?

תודה

גלעד

פורסם

שכחתם משהוא שהם הוציא את הipod 40gb כך שאם אתה רוצה לקנות אז מהר וגם המחיר ירד לסיביבות 349 דולר

פורסם

בתור בעל איי פוד (דור רביעי 20GB) אני יכול להגיד לך שאני מרוצה בטירוף מהנגן, חוץ מהקטע של הסוללות (אבל גם בזה אפשר לטפל) הכל מצויין.

האיכות מצויינת, המגבר הכי חזק, יש מלא פיצ'רים, הוא הכי יפה וסטייליסטי- ויש עברית מלאה.

עכשיו אם אתה אומר שתשתמש בנגן בעיקר ברכב אז אני לא מבין מה הבעיה, פשוט קונים את המתאם לרכב ותשמע כמה שעות שאתה רוצה..בנוסף החיבור לרכב נעשה בלי חוטים ושטויות על ידי ITRIP- אם אתה לא יודע מזה תעשה חיפוש קצרצר ותחכים.

האיי ריבר H320/40 גם מכשיר מעולה, יש אותו לחבר שלי (האדם שהכין את העברית) ויש אפשרויות רבות ומגוונות לצפיה בווידאו והעברת קבצים, אז אם אתה מחפש מוזיקה נטו- האיי פוד בשבילך, אם אתה מחפש עוד "שטויות" מסביב האיי ריבר הוא המכשיר.

הזן של קריאטיב עדיין פרה היסטורי בהשוואה לשאר הנגנים, לא שווה בכלל- אתה צריך לבחור בין האיי ריבר לפוד.

פורסם

למה, מה יש ב- Ipod שאין ב- Zen (חוץ מהמגבר והעיצוב שנתון לשיקול דעת פרטי של כל אחד) וגורם לך לומר שהוא פרהיסטורי?

פורסם

אני לא בטוח דבר ראשון שההגברה של IPOD יותר טובה מה ZEN TOUCH. מה שכן הוא גדול ב 40% מה IPOD ושוקל 22% יותר. לא יודע אם הם תיקנו את זה כבר ב FIRMWARE אבל אין לו אפשרות לעבוד כדיסק נייד בלי התקנים במערכת. הוא גם לא יכול ליצור PLAY LIST ON THE GO, אין לו משחקים מגניבים. לא בהכרח פרא-היסטורי, אבל גם לא שיא הטכנולוגיה.

התבלבלתי בחישוב האחוזים, תוקן...

פורסם

מאיפה לקחת את זה?

159 גרם לעומת 203 זה לא כמעט 80 אחוז.

6.86 , 10.5 , 2.21 ס"מ לעומת 6.096 , 10.414, 1.448ס"מ הם לא הבדלים כה גדולים לדעתי, אבל אתה אולי צודק אם מסתכלים על המספרים היבשים.

פורסם
  • מחבר

מאחר והiriver וה ipod נמכרים כמעט באותו מחיר , נראה לי שאני אלך על ה IRIVER, למרות שהוא עולה עוד טיפה. גם ככה אם אני צריך לקנות לipod מתאם מתח לאוטו ותשדר לרדיו, הוא כבר יוצא יותר יקר מה iriver...

השאלה היא איך האיכות שמע ב iriver מול הipod?

לiriver יש יציאת line-out שניתן לחבר למגבר באוטו/בית, האם משמעותי מאד?

תודה

גלעד

פורסם

האייריבר נחשב כאיכותי הרבה יותר מהאייפוד.

אתה גם מקבל אוזניות של סנהייזר ...

מנסיון, אתה יכול לחבר את הנגן ל Line In במערכת סטריאו או רמקולים, וישמעו סוף הדרך (שיגעתי קצת את המוכרים ;D

בחנות של ארקדיה בדיזנגוף וביקשתי שידגימו לי איך זה נשמע...חבל לך על הזמן!).

בנוסף הראו לי שיש במכשיר עצמו חיבור Line In ככה שאתה יכול לחבר אותו לקומפקט דיסק או מה שזה לא יהיה, ולהקליט ב- MP3

ישירות למכשיר) ויש בו גם רדיו, ואתה יכול גם לחבר לו מצלמה דיגיטלית או פאלם או דיסק און קי וכו'.

בקיצור עדיף אייריבר :xyxthumbs:

פורסם

למרות שהIRIVER באמת אמרו להיות טוב יותר, האוזניות שלו דווקא ויתר נחותות...

שמעתי מאנשים רבים שהם לא היו מרוצים מהאוזניות והם החליפו אותם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים