עבור לתוכן

גוניבם אותם ipod.....

Featured Replies

פורסם

חיים ברשת > חדשות

גם השודדים למדו מה זה iPod

השודדים בניו-יורק הצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות עלייה חדה במספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod ברכבת התחתית

מאת: מערכת חיים ברשת 18:18 21/02/2005

שודדי העיר ניו-יורק החליטו להתחבר להייפ החדש שסחף את העיר והצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות. מספר רב של תלמידים וסטודנטים נשדדו בחודשים האחרונים בתחנות הרכבת התחתית בעיר, לאחר שהאוזניות הלבנות הסגירו את גובה המשכורת של הוריהם.

ממשרד משטרת התעבורה בדרום ברוקלין נמסר כי מספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod הוכפל בחודשים האחרונים, כך פרסם עיתון הניו-יורק פוסט. בשבוע שעבר נדקר תלמיד תיכון שנשדד ונזקק ל-44 תפרים.

בניסיון להיאבק בתופעה, החלה המשטרה לחלק פליירים ברכבת התחתית המציעים לתלמידים לחקוק מספרי זיהוי על מכשירי ה-iPod והטלפונים הסלולרים שלהם. אולם המבצע בוטל מכיוון שבתי הספר אמרו כי שני המכשירים אסורים בדרך כלל בשל ההפרעה שהם גורמים למהלך השיעור.

"אנו לא מעונינים שיבינו אותנו לא נכון כאילו אנחנו מעודדים להביא לבית הספר חפצים אסורים", אמר דובר משטרת ניו-יורק פול בראון.

כך שנכון לעכשיו העיצה המועילה ביותר היא ככל נראה פשוט להחליף את האוזניות הלבנות והסקסיות באוזניות קצת יותר שגרתיות. אז נכון, אמנם תיראו קצת פחות עשירים ומגניבים, אבל לפחות תישארו בחיים ועם ה-iPod שלכם.

נלקח מנענע .... (www.nana.co.il) שלא יגידו שגנבתי

פורסם

נלקח מנענע .... (www.nana.co.il) שלא יגידו שגנבתי

וזה נראה לך יותר בסדר? מה רע בלתת לינק ישיר לכתבה במקום להעתיק אותה בלי קרדיט?

פורסם

מה רע בזה שהוא כתב את הכתבה והסמל שאתה גנבתה מאיזה אתר זה בסדר ואפילו לא אמרתה מאיזה

פורסם

??? על מה אתה מדבר? ???

פורסם
  • מחבר

מה מעניין אותי מהלינק או מהכתבה

מה אתם אומרים על זה שגונבים אותם

פורסם

טוב מאד. שיגנבו את כולם ואז אפל יפשטו רגל ואייריבר ישלטו!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה :smile1:

פורסם

חחחחחחחחחחחח חוליגנים

אף פעם לא אהבתי POD (נגן מצויין אבל לבן מידי , דומה קצת להרואין )

בכל מקרה , מה הבעיה להחליף אוזניות ?

כשאני קניתי את ה ZEN השמן שלי

ישר זרקתי את האוזניות

ורכשתי לי Grdao SR80 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב מאד. שיגנבו את כולם ואז אפל יפשטו רגל ואייריבר ישלטו!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה :smile1:

בצדק .... חחחח iriver is controls

חחחחחחח

ודרך אגב יש לך שם יפה !

פורסם

בצדק .... חחחח iriver is controls

חחחחחחח

ודרך אגב יש לך שם יפה !

תודה. גם שלך לא רע.... שם חביב ביותר גל.

פורסם

מה מעניין אותי מהלינק או מהכתבה

כנראה שאתה לא מבין שמישהו השקיע וכתב את הכתבה ההיא בנענע - ואתה לא רואה כל פסול בלהשתין עליו בקשת ולא לתת לו קרדיט...

פורסם

grado sr80 ? OMFG כמה הם עולים 200 דולר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים