פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים טוב , אז אם אתם זוכרים , הזמנתי : amd 3500 939 winchestermsi k8n neo4 platiniumX850 XTועוד כל מיני שטויות.אין לי מושג למה , אבל בכל פעם שאני מחבר הרבה כבלים ללוח אם מאחורהכבלים כמו : usb's , כבל רשת או כבל לכרטיס הקולהמחשב עושה פוסט , ושניה אחר כך נתקע , במסך הראשון , עוד לפני שהוא בכלל מראה את המעבד וכל זה.לפעמים אם אני עושה לו כמה restarts אז זה מסתדר , או שפשוט אני מנתק את כל ה usb's + lan cableואז שאני מגיע לווינדוס אני מחזיר אותם , זה ממש מתסכל.יש לי ספק כוח של TT 480w , לא נראה לי שזאת הבעיה.יש לכם מושג?
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים זה שייך לפורום התמיכה הטכנית...זה סיכוי קלוש, אבל האם יכול להיות שכאשר אתה מחבר את הכבלים הלוח עצמו זז בצורה כזו שנוצר מגע בינו לבין משטח המתכת עליו הוא מורכב (או בקיצור - נוצר קצר)? אם זה המקרה, תבדוק האם כל הברגים שתפקידם להגביה את הלוח מורכבים והלוח לא יכול לזוז ממקומו.יכול להיות שמדובר גם בלוח אם פגום.כמובן שאם הרכיבו לך את המחשב בחנות - תן להם לשבור את הראש.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים אחי אם זה מחשב חדש פשוט תלך למי שהביא לך את זה ותגיד לו שיש לך בעיות איתו...
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים טוב , אז אם אתם זוכרים , הזמנתי : amd 3500 939 winchestermsi k8n neo4 platiniumX850 XTועוד כל מיני שטויות.אין לי מושג למה , אבל בכל פעם שאני מחבר הרבה כבלים ללוח אם מאחורהכבלים כמו : usb's , כבל רשת או כבל לכרטיס הקולהמחשב עושה פוסט , ושניה אחר כך נתקע , במסך הראשון , עוד לפני שהוא בכלל מראה את המעבד וכל זה.לפעמים אם אני עושה לו כמה restarts אז זה מסתדר , או שפשוט אני מנתק את כל ה usb's + lan cableואז שאני מגיע לווינדוס אני מחזיר אותם , זה ממש מתסכל.יש לי ספק כוח של TT 480w , לא נראה לי שזאת הבעיה.יש לכם מושג?תנסה לבודדד את הכבל שגורם לתקלה, אם זה לא כבל מסוים אלאבאמת עקב ריבוי החיבורים אז כן מדובר בעומס חשמלי (על סוג צריכהמסוים, למשל ה USB) או בתקלה ברכיב חומרה מסוים או בעיית ביוס.בכל מקרה צור קשר עם יצרן הלוח ותאר לו את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.