עבור לתוכן

איך התוכנת כיווץ ZIPGINUES ?

Featured Replies

פורסם

או משהו כזה.

שמעתי שהיא טובה.

מישהו מכיר?

פורסם

חחחח בוא אני יגיד לך משהו !:)

מי שכתב את זיפ היה איזה בחור שהתחיל לכתוב את התוכנה אחרי שיצא כל השיטות הקודמות כמו ה RAR AND ARJ ...

הוא ישב והחליט שהוא רוצה לכתוב תוכנה קצת יותר טובה ויותר קלה למשתמש ...

הוא בהחלט הצליח לאחר פירסום הקוד הפתוח של התוכנה (שהוא פרסם)הזו יצאו עוד כמה חברות שעשו בדיוק את אותו תוכנה בעזרת הקוד הפתוח ,רק שהשינוי היה רק בעיצוב !.

כך שכל תוכנה שתראה היא בעצם זיפ בפלטפורמה שונה....

הטעות שלו הייתה שהוא לא רשם את השם כפטנט... לא נורא :)) הרווח כולו שלנו :jump::kopfpatsch:

פורסם

לא הבנתי, אתה מדבר על שיטת הקיבוץ ZIP או התוכנה הספציפית הזו ? כי ה ZIP המקורי קיים הרבה לפני RAR ו ARJ, ומתבסס על פטנטים שפיתחו שתי סטודנטים ישראלים מהטכניון (LIPMAN ו ZIV).....

תפריד בין הטכנלוגיה של הכיווץ לתוכנת הממשק....

פורסם

"כך שכל תוכנה שתראה היא בעצם זיפ בפלטפורמה שונה".... אני מדבר על הממשק ...:)הקיבוץ הוא אותו הדבר..

פורסם

חחחח בוא אני יגיד לך משהו !:)

מי שכתב את זיפ היה איזה בחור שהתחיל לכתוב את התוכנה אחרי שיצא כל השיטות הקודמות כמו ה RAR AND ARJ ...

הוא ישב והחליט שהוא רוצה לכתוב תוכנה קצת יותר טובה ויותר קלה למשתמש ...

הוא בהחלט הצליח לאחר פירסום הקוד הפתוח של התוכנה (שהוא פרסם)הזו יצאו עוד כמה חברות שעשו בדיוק את אותו תוכנה בעזרת הקוד הפתוח ,רק שהשינוי היה רק בעיצוב !.

כך שכל תוכנה שתראה היא בעצם זיפ בפלטפורמה שונה....

הטעות שלו הייתה שהוא לא רשם את השם כפטנט... לא נורא :)) הרווח כולו שלנו  :jump::kopfpatsch:

מה פתאום?

יש לי את התוכנות WinRAR ו WinACE ואני חייב לציין ש WinRAR יותר טוב!

עשיתי השוואה: לקחתי קובץ של 5 מגה, כיווצתי אותו כל פעם עם תוכנה אחרת ו WinRAR כיווצה יותר (ואפילו לא השתמשתי באופציית הכיווץ המתקדם של התוכנה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים