עבור לתוכן

שלום לכולם! שאלה למבינים באמת!!וגם לכל השאר !

Featured Replies

פורסם

:yelclap:

אז ככה אני כנראה ננעלתי לקנות את קנון A510 חבר שלי הוא מוכר אותם מציע לי ביחד עם כרטיס 128 וגם תיק וגם מטען עם סוללות ב1250 ש"ח.

מה דעתכם? האם שווה?

אני משתמש פשוט אבל חשול לי שתיהיה רזולוציה גבוהה מאוד וצילום מהיר בין תמונות, כלומר שאני לא אחכה שעה עד שהתמונה שצולמה תטען לזכרון.

אולי שווה לחכות ולקנות כבר את A520?

או שאולי ללכת על מינולטה Z2 ?.?

מקווה מאוד לתגובות לעניין כי אני ממש רוצה כבר לקנות מצלה זאת תיהיה מצלמה הראשונה שאני קונה לכן אני לא ממש בקיא בעניין.

אחלה של פורום תמשיכו ככה!

פורסם

מחיר מצויין למצלמה מצויינת רק תשקול 256 מגה זיכרון ולא 128.

ה-A520 נראית לי קצת דפוקה כי ההבדל היחידי ביניהן הוא ה- +1 מגה פיקסל ב-A520 נראה לי בזבזני...

פורסם

מבינים באמת+כל השאר=כולם

והיות וגם ככה כולם קוראים את הכותרת אין צורך שתציין את זה בה.

תנה בבקשה את הכותרת למשוה שיותר מתאים לחוקי הפורום אותם אתה יכול למצוא בראש העמוד.

פורסם

מה ש-shibby אמר,

ואוסיף כי אין צורך בפתיחת שני נושאים.

לדעתי ה-A510 תשרת אותך טוב וכן כפי שנאמר תקנה מינימום 256, המחירים מאפשרים זאת בקלות יתר.

A510 עולה כ-1140 וכרטיס זיכרון 256MB SD עולה 140 ש"ח (כרטיס 128MB עולה כ-80 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

אוקי מובן אין שום בעיה .

האם המחיר שחבר שלי מציע לי האם הוא טוב לדעתך? 1250 שח A510 כולל בטריות נטענות וגם נרתיק וגם מטען עם כרטיס של 128 מגה?

כמה תמונות אפשר להכניס ב128 נגיד ברזולוציה הכי גבוהה? וברזולוציה אחת פחות הכי גבוהה?

אם אני אציע לו שיתן לי 256 כמה אז לדעתך המחיר צריך להיות?

חבר שלי מוכר כאלה הוא עובד באתר שמוכר את מצלמות האלו האם לדעתך זה מחיר "חבר" ??

תודה מראש

פורסם

128 תמונת ברזולוציה הגבוהה ביותר על כרטיס זיכרון 128 מגבייט...

הפרטים המלאים אודות המצלמה:

http://www.shopping.com/xPF-PowerShot_A510

1248 המצלמה וכרטיס זיכרון 128 מגה + נרתיק (לא יודע מה המחיר) + סוללות נורמליות נטענות בסביבות ה-80 שקל...

תחשוב אתה אם זה מחיר חבר או לא...

תבדוק שהוא נותן לך 3 שנים אחריות של קרט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים