עבור לתוכן

minidisk או mp3

Featured Replies

פורסם

חבר שלי מתלבט בין mp3 ל-minidisk התקציב שלו הוא 250 דולר והוא צריך המלצות למכשירים

פורסם

SONY הכריזה שכל הדגמים העתיידים שלה (כולל ה HD , FLASH, MINIDISC) יתמכו ישיר בפורמט MP3, ככה שאני הייתי מחכה עם ה MINIDISC אם הוא שוקל את הכיוון הזה...

250$ בארץ, או בחו"ל?

ויש לו העדפות מיוחדות ? גודל ? כיבולת.. ?

פורסם

נו באמת.

אני מתלבט בין מכונית ספורט שני מושבים פתוחה לבין ג'יפ 4x4 כמה שיותר מסיבי. אפשר המלצות ?

אם לא הבנת, הכוונה היא שלכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו, והבחירה בינייהם לא קשורה לכלום, חוץ מהשימוש שהוא הולך לעשות בהם. מה הוא מחפש מהמכשיר וכו'.

אתה יכול להתחיל כאן: http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=portable_audio

כמובן שזה כבר ישן, ובינתיים הטכנולוגיה התקדמה (Hi-MD וכו'), אבל העיקרון נשאר אותו דבר.

פורסם

אני החבר של מתן

ביקשתי ממנו שירשום כי אני לא מכיר את המערכת הזאת של הפורומים

בקיצר התקציב הוא 250 דולר (המכשיר שיבחר יקנה בארה"ב)

מה שאני רוצה זה מכשיר אם איכות סאונד טובה, גודל ומשקל נמוכים

לאחים שלי יש מינידיסק ומהכשירים שלהם די נחמדים, אבל רציתי משהו שונה

במכשירי MP3 אני מדבר על 4 גיגה ומעלה

תודה לכול מי שהגיב\יגיב

פורסם

עזוב מיני דיסק, לי יש כזה(מהסוג הישן, זה שצריך להקליט איתו)כבר לפחות 4 שנים ואומנם בהתחלה זה היה נחמד ושימושי אבל להתחיל להתעסק עם הקלטה של כל שיר בנפרד כשיש לך מאות שירים זה כבר גוזל הרבה זמן

במינידיסקים שמתחברים ב-usb עדיין תצטרך להמיר את כל השירים שלך לפורמט atrac 3, פעולה שגוזלת זמן מסויים ואז רק להעתיק למינידיסק, וזה עם תוכנה מיוחדת

קיצר עדיף שתביא mp3 כמו rio carbon או creative zen micro שניהם בסביבות המחיר שציינת(rio עולה כ-200 דולר עכשיו, ה-zen micro בסביבות 240 דולר) ויש להם 5 ג'יגה הארד דיסק

פורסם

המרה של 70 שירים(זה כול מה שנכנס לדיסק :-[) לוקח איזה 15 דקות(כול העברה למכשיר)

שלא לדבר שהאכות של atrac 3 היא גבוה בצורה מטורפת

אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות את המינידיסק(בגלל שצריך להיסחב אם הדיסקים) או לקנות את הMP3(ולוותר על האיכות)

פורסם

איכות גבוהה?! ממתי?!

ראיתי כמה מדידות שמראות שהיא לא גבוהה במיוחד. אולי רק ב-atrac3+.

נעזוב רגע את המדידות, ונחשוב בהיגיון. רוב המשתמשים שומרים כמויות של קבצים ב-mp3. בכדי להעביר יש להמיר אותם, אמת? כל המרה מורידה מהאיכות, אמת?

אם כך האיכות תהייה נמוכה יותר.

Anatoli.

פורסם

האיכות של MP3 מספקת ב BITRATE של 192, במיוחד אם אין לך אוזניות מטורפות... (מה גם אתה יכול לשים BITRATE של 320 אם אתה כלכך רוצה)

ואני גם ממליץ על ה CARBON או ה ZEN MICRO

פורסם

שלא לדבר שהאכות של atrac 3 היא גבוה בצורה מטורפת

חבל שאתה חיי על מיתוסים לא נכונים...

Atac3 אתה יכול להשוות ל-MP3 לפי ה-Bitrates הבאים: 292Kb/s ב-SP או 132Kb/s ב-LP2 או 66Kb/s ב-LP4.

פורסם
חבל שאתה חיי על מיתוסים לא נכונים...

Atac3 אתה יכול להשוות ל-MP3 לפי ה-Bitrates הבאים: 292Kb/s ב-SP או 132Kb/s ב-LP2 או 66Kb/s ב-LP4.

זה לא מיתוס שהאכות של atrac 3 נשמעת יותר טוב מMP3.

כמו שאמרתי לאחים שלי יש מינידיסקים עם אפשרות להקלטה כפולה (LP2,LP4) ואני שומע במכשירים שלהם יותר טוב מאשר איך שאני שומע בדיסקמן MP3 שלי( שכול השירים הם בדגימה של 192 ומעלה)

פורסם

אז מה?

זה יכול לנבוע מהמון גורמים. בהנחה שאתה משתמש באותן אוזניות, ההבדל יכול להיות ממגבר פנימי ברמה נמוכה באותו נגן MP3, או פשוט מעצם העובדה שקובץ ה-MP3 קודד בצורה נוראית (או שפשוט המקור שלו היה באיכות נמוכה), וזה אפילו אם הוא מקודד ב-320Kb/s.

תאמין לי שאני לא מדבר פה באוויר, יש לי גם מיני-דיסק וגם נגן MP3 (איכותי, לא זבל שקונים במכרזים ב-50 שקל), ובשניהם יש לי ניסיון של הרבה מאוד זמן.

אין שום ייתרון איכות למינידיסק, כל עוד ה-MP3 נוצר ממקור איכותי (וזה אותו דבר בדיוק עבור המינידיסק, לא משנה כמה איכותי הפורמט, עם המקור גרוע - הכל גרוע). במיוחד לא ב-LP2 או LP4. ולמעשה, LP4 נחות משמעותית מכל קובץ MP3 ממוצע (128kb/s).

פורסם

חברה, העבודה שגם SONY החליטה לעבור לתמיכה ב MP3 ולא רק ב ATRAC :)

לשם ההשואה, אני לא יודע עד כמה אפשר לעשות השוואת BITRATE ביניהם (יש לכם לינקים אולי?), שהרי שני הפורמטים עובדים בשיטות שונות לגמרי...

פורסם

אני מכיר את האתר, איפה יש השוואה שאומרים ש ATRAC 3 LP הוא כמו 320 או משהו אחר...

http://www.t-station.net/md_promote.html :screwy: :screwy:

פורסם
יש לי גם מיני-דיסק וגם נגן MP3

אתה יכול לתת לי את השמות של הדגמים שלהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים