פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים חבר שלי מתלבט בין mp3 ל-minidisk התקציב שלו הוא 250 דולר והוא צריך המלצות למכשירים
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים SONY הכריזה שכל הדגמים העתיידים שלה (כולל ה HD , FLASH, MINIDISC) יתמכו ישיר בפורמט MP3, ככה שאני הייתי מחכה עם ה MINIDISC אם הוא שוקל את הכיוון הזה...250$ בארץ, או בחו"ל?ויש לו העדפות מיוחדות ? גודל ? כיבולת.. ?
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים נו באמת.אני מתלבט בין מכונית ספורט שני מושבים פתוחה לבין ג'יפ 4x4 כמה שיותר מסיבי. אפשר המלצות ?אם לא הבנת, הכוונה היא שלכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו, והבחירה בינייהם לא קשורה לכלום, חוץ מהשימוש שהוא הולך לעשות בהם. מה הוא מחפש מהמכשיר וכו'.אתה יכול להתחיל כאן: http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=portable_audioכמובן שזה כבר ישן, ובינתיים הטכנולוגיה התקדמה (Hi-MD וכו'), אבל העיקרון נשאר אותו דבר.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים אני החבר של מתןביקשתי ממנו שירשום כי אני לא מכיר את המערכת הזאת של הפורומיםבקיצר התקציב הוא 250 דולר (המכשיר שיבחר יקנה בארה"ב)מה שאני רוצה זה מכשיר אם איכות סאונד טובה, גודל ומשקל נמוכיםלאחים שלי יש מינידיסק ומהכשירים שלהם די נחמדים, אבל רציתי משהו שונהבמכשירי MP3 אני מדבר על 4 גיגה ומעלהתודה לכול מי שהגיב\יגיב
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים עזוב מיני דיסק, לי יש כזה(מהסוג הישן, זה שצריך להקליט איתו)כבר לפחות 4 שנים ואומנם בהתחלה זה היה נחמד ושימושי אבל להתחיל להתעסק עם הקלטה של כל שיר בנפרד כשיש לך מאות שירים זה כבר גוזל הרבה זמןבמינידיסקים שמתחברים ב-usb עדיין תצטרך להמיר את כל השירים שלך לפורמט atrac 3, פעולה שגוזלת זמן מסויים ואז רק להעתיק למינידיסק, וזה עם תוכנה מיוחדתקיצר עדיף שתביא mp3 כמו rio carbon או creative zen micro שניהם בסביבות המחיר שציינת(rio עולה כ-200 דולר עכשיו, ה-zen micro בסביבות 240 דולר) ויש להם 5 ג'יגה הארד דיסק
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים המרה של 70 שירים(זה כול מה שנכנס לדיסק :-[) לוקח איזה 15 דקות(כול העברה למכשיר)שלא לדבר שהאכות של atrac 3 היא גבוה בצורה מטורפתאבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות את המינידיסק(בגלל שצריך להיסחב אם הדיסקים) או לקנות את הMP3(ולוותר על האיכות)
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים איכות גבוהה?! ממתי?!ראיתי כמה מדידות שמראות שהיא לא גבוהה במיוחד. אולי רק ב-atrac3+.נעזוב רגע את המדידות, ונחשוב בהיגיון. רוב המשתמשים שומרים כמויות של קבצים ב-mp3. בכדי להעביר יש להמיר אותם, אמת? כל המרה מורידה מהאיכות, אמת?אם כך האיכות תהייה נמוכה יותר.Anatoli.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים האיכות של MP3 מספקת ב BITRATE של 192, במיוחד אם אין לך אוזניות מטורפות... (מה גם אתה יכול לשים BITRATE של 320 אם אתה כלכך רוצה)ואני גם ממליץ על ה CARBON או ה ZEN MICRO
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים שלא לדבר שהאכות של atrac 3 היא גבוה בצורה מטורפתחבל שאתה חיי על מיתוסים לא נכונים...Atac3 אתה יכול להשוות ל-MP3 לפי ה-Bitrates הבאים: 292Kb/s ב-SP או 132Kb/s ב-LP2 או 66Kb/s ב-LP4.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים חבל שאתה חיי על מיתוסים לא נכונים...Atac3 אתה יכול להשוות ל-MP3 לפי ה-Bitrates הבאים: 292Kb/s ב-SP או 132Kb/s ב-LP2 או 66Kb/s ב-LP4.זה לא מיתוס שהאכות של atrac 3 נשמעת יותר טוב מMP3.כמו שאמרתי לאחים שלי יש מינידיסקים עם אפשרות להקלטה כפולה (LP2,LP4) ואני שומע במכשירים שלהם יותר טוב מאשר איך שאני שומע בדיסקמן MP3 שלי( שכול השירים הם בדגימה של 192 ומעלה)
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים אז מה?זה יכול לנבוע מהמון גורמים. בהנחה שאתה משתמש באותן אוזניות, ההבדל יכול להיות ממגבר פנימי ברמה נמוכה באותו נגן MP3, או פשוט מעצם העובדה שקובץ ה-MP3 קודד בצורה נוראית (או שפשוט המקור שלו היה באיכות נמוכה), וזה אפילו אם הוא מקודד ב-320Kb/s.תאמין לי שאני לא מדבר פה באוויר, יש לי גם מיני-דיסק וגם נגן MP3 (איכותי, לא זבל שקונים במכרזים ב-50 שקל), ובשניהם יש לי ניסיון של הרבה מאוד זמן.אין שום ייתרון איכות למינידיסק, כל עוד ה-MP3 נוצר ממקור איכותי (וזה אותו דבר בדיוק עבור המינידיסק, לא משנה כמה איכותי הפורמט, עם המקור גרוע - הכל גרוע). במיוחד לא ב-LP2 או LP4. ולמעשה, LP4 נחות משמעותית מכל קובץ MP3 ממוצע (128kb/s).
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים חברה, העבודה שגם SONY החליטה לעבור לתמיכה ב MP3 ולא רק ב ATRAC לשם ההשואה, אני לא יודע עד כמה אפשר לעשות השוואת BITRATE ביניהם (יש לכם לינקים אולי?), שהרי שני הפורמטים עובדים בשיטות שונות לגמרי...
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים אני מכיר את האתר, איפה יש השוואה שאומרים ש ATRAC 3 LP הוא כמו 320 או משהו אחר... http://www.t-station.net/md_promote.html :screwy:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.