פורסם 2002 ביולי 223 שנים התכנון המקורי היה לקנות את זה:AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/אז נתקעתי בלי עבודה לחופש!יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח.אז שני דברים:1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע!כדי לי?
פורסם 2002 ביולי 223 שנים Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון אני רוצה אני רוצה מאיפה אתה קונה ?!?
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר אין מה לעשות מהדובים... :-/אני מתבייש-אבל בכל זאת, הדבר היחיד שאפשר להשיג זה את הenermax הרגיל-וחוץ מזה שכבר מיצינו אותו יש אותו לשני חברים שלי...
פורסם 2002 ביולי 223 שנים 1) כרגע נראה שהדולר לא יזוז בהרבה2) ספקטור ה** ****3) וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אין מה לעשות מהדובים... :-/אני מתבייש-אבל בכל זאת, הדבר היחיד שאפשר להשיג זה את הenermax הרגיל-וחוץ מזה שכבר מיצינו אותו יש אותו לשני חברים שלי...דווקא לא.
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר אין מה לעשות מהדובים... :-/אני מתבייש-אבל בכל זאת, הדבר היחיד שאפשר להשיג זה את הenermax הרגיל-וחוץ מזה שכבר מיצינו אותו יש אותו לשני חברים שלי...דווקא לא. ???פרט הסבר ותן דוגמאות
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אין מה לעשות מהדובים... :-/אני מתבייש-אבל בכל זאת, הדבר היחיד שאפשר להשיג זה את הenermax הרגיל-וחוץ מזה שכבר מיצינו אותו יש אותו לשני חברים שלי...דווקא לא. ???פרט הסבר ותן דוגמאותיש מארזים אחרים חוץ מהאנרמקס.כמו הצ'יפטק שהזכרת..
פורסם 2002 ביולי 223 שנים ברוך הבא למועדון מובטלי החופש אני כבר 5 חופשים(או שנים) מנסה למצוא עבודה לקיץ ללא הצלחה.
פורסם 2002 ביולי 223 שנים רעיונות לעבודה:שטיפת מכונים בתחנת דלק.עבודה בחנות למכירת ספרי לימוד.עבודה בחנות רגילה.נער שליחוית במכולת השכונתית.
פורסם 2002 ביולי 223 שנים במקומך הייתי מוצא עבודה באבטחה... גם צעירים ללא נשק יכולים לעבוד בזה אז תנסה... נ.ב עכשיו קניתי את אותו המחשב רק עם מעבד 1900+ וזה אחלה מחשב תותח אמיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.