עבור לתוכן

איף עושים חריטה על פרספקס?

Featured Replies

פורסם

לא, אין בOFFICE DEPOT אבל בכל כל כל כל כל הום סנאר אמור להיות את זה בלי יוצא מן הכלל..!!!!

תלך ותשאל במחלקת כלי עבודה!!!

• תגובות 38
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואו, תרגעו, מה זה ההודעות האלה עם מילה וחצי שאי אפשר להבין מהם כלום :kopfpatsch:

חריטות:

בפורום מודינג יש מדריך מעולה על ראשים לדראמל, תקרא אותו.

עומק החריטה תלוי עד כמה אתר רוצה להדגיש את החריטה באותו מקום. לא רצוי לעשות חריטות עמוקות מידי, כי החוזק של החלון עלול להיפגע, ומכה קלה תשבור אותו... רצוי להשאיר 1.5 מ"מ, למרות שאין לך ממש שליטה בעומק, רצוי לא להגזים, כי גם חריטות חלשות יחסית יראו די טוב עם תאורת לדים טובה.

תאורת לדים לחריטה:

מסביב לחריטה רצוי למקם כמה לדים UB (אולטרא ברייט) (תחפש איך עושים את זה). האור יצא מהפרספקס רק במקומות החרוטים, ולכן, תראה רק אותם...

כדי שהאור יגיע לתוך הפרספקס, יש להכין "תושבות" מיוחדות, או במילים אחרות: "חורים" בפרספקס, שלתוכם תישתול את הלדים, ככה שהם יהיו מופנים אל החריטה. את החורים רצוי לעשות בקרבת החריטה (למרות שאפשר לעשות גם רחוק ממנה), אבל לא במקום שיראו אותם מבחוץ (רצוי לשים פרספקס קצת יותר גדול מהחלון שחותכים כדי שתהייה אפשרות לחבר אותו כמו שצריך, כדי לשים לדים במקום מוסתר וכו...)

אור מתוך המארז לא יאיר את החריטה, אלא יעבור דרך כל החלון באופן די אחיד... ככה שאם אתה רוצה להבליט חריטה, רצוי להכין תאורת לדים.

אגב, אם אתה רוצה תאורה של כמה צבעים לחלקים שונים של החריטה, אז אפשר לשלב כמה חתיכות של פרספקס אחת על גבי השנייה, ולהאיר כל אחת בנפרד... אבל זה יותר מסובך...

דראמלים:

מניסיון של חברה בפורום, גם דארמל של וולף עושה את העבודה, ואפשר להשיג אותו בהרבה חנוויות לכלי עבודה, ואם יהייה לך מזל, אז הוא יהייה גם עם הנחה. דראמל מקורי מחשב להכי טוב, אבל הוא גם יקר יחסית. עם כל דראמל (לא משנה החברה...) שתקנה, תקבל גם סט אביזרים שאמור להספיק לך למוד צנוע, אני אישית לא ממליץ לך לקנות דראמל אם אתה לא מתכוון להשקיע במודינג (סתם ביזבוז של איזה 150 ש"ח...)

תעבור על המדריכים באתר, הם די מועילים...

פורסם

"אור מתוך המארז לא יאיר את החריטה, אלא יעבור דרך כל החלון באופן די אחיד... ככה שאם אתה רוצה להבליט חריטה, רצוי להכין תאורת לדים."

אתה בטוח?

ואם כן אז ככה:

נגיד שבתוך המארז יש לי תאורה שאני נורא אוהב

שמורכבת מ uv וחלקים שזוהרים ב uv וכל מיניי דברים חמודים

זה שאני ישים את הלדים בתוך הפרספקס לא יעלים לי את כל האורות האלה?

כאילו הם לא יבלעו בתוך האור החזק שבתוך הפרספקס?

פורסם

זה כבר תלוי בחריטה. חריטה "בריאה" תגרום לשבירה חזקה של האור, והרכיבית הפנימיים לא יראו.

אם אתה רוצה לראות את התאורה הפנימית, פשוט אל תעשה חריטות...

פורסם

לא, אין בOFFICE DEPOT אבל בכל כל כל כל כל הום סנאר אמור להיות את זה בלי יוצא מן הכלל..!!!!

תלך ותשאל במחלקת כלי עבודה!!!

תודה על התשובה.

אני נסיתי כבר לעשות חריטה בפרספקס, אם תכוון את הלדים שיכנסו את הקרנים שלהם רק לפרספקס אז הם יעשו בקושי כתם קטן שלא יפריע לאורות החזקים שלך במארז.

פורסם

אני יעשה משהו אחר..;]

אני יעשה חריטה בגג..

ובצד אני ישאיר חלון..

פורסם

תודה על התשובה.

אני נסיתי כבר לעשות חריטה בפרספקס, אם תכוון את הלדים שיכנסו את הקרנים שלהם רק לפרספקס אז הם יעשו בקושי כתם קטן שלא יפריע לאורות החזקים שלך במארז.

אני קניתי מהום סנטר כפר סבא(איפה שמגה שם)

יש שם את זה וכשהייתי שם זה עלה 140.

הסתכלתי בתאריך של זה והמוצר עלה מאה שקל יום לפני דיברתי איתם והם נתנו לי במאה.

פורסם

אני קניתי מהום סנטר כפר סבא(איפה שמגה שם)

יש שם את זה וכשהייתי שם זה עלה 140.

הסתכלתי בתאריך של זה והמוצר עלה מאה שקל יום לפני דיברתי איתם והם נתנו לי במאה.

אז יש בכפר-סבא :yelclap:

אבל לא הייתי קורא למקום הזה שמגה נמצא כפר-סבא זה רחוק נורע :-\ אין לי מושג מתי יצא לי להיות שם...

פורסם

איך שבא לך...

רק תדע שיש שם...

זה 10 דקות מהקניון נסיעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים