פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים סבבה תודה אני הולך לקנות אותו עכשיו דיברתי עם הום סנטר באשקלון גם לי עושים אותו ב100 שקל
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים אתה צריך לעשות חור בצד בפרספX כזה שתוכל להכניס אליו לד, וככה גם בצד השני ועוד ועוד ועוד(תלוי בגודל המשטח שברצונך להאיר ואיזה לדים אתה משתמש(כמובן-רק UB )) ולשים לשם לדים, לכסות בנייר אלומיניום ולהאיר (לשים את הלד ככה שהקודקוד יהיה מכוון "לתוך הפרספX)
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים איך מאירים חריטה?יש מדריך באתר...תגידו גם באופיס דיפו יש? אני לא חושב שיש הום נסטר בכפר-סבא, אני אנסה למצוא.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים תלוי איזה חריטה אתה רוצה...נגיד אם אתה רוצה לעשות חריטה עדינה כזאת אז תעשה עדין כזה.... 1 ס''מ עומק מקסימוםאם אתה רוצה לעשות עמוקה כזאת אז 1.5 - 2.5
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים אמממ אני לא יודע מה עדיף לך....תעשה ניסויים על פרספקס שאתה לא צריך....ותראה מה עדיף לך!
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים תאיר את החריטה על ידי לדים חזקים (ub)שים איזה 3-4 לדיםכמובן תעשה קודם חורים בפקרספקס כדי לשים את הלדים..
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים אתה בעיקרון יכול בכל מקום ממולץ בפינות, כן בקצוות הפרספקס....אם יש לך תאורה במארז בעיקרון זה יאיר את החריטה תלוי איזה חוזק של אור יש לך במארז....עדיף לבנות אלמנט תאורה כמו שיש באתר... שיאיר את החריטה..!
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים סבבה יש לי המווווןןןן אור בתוך המארזאני יכול להאיר עם זה איצטדיון שלם..ולבנות כל מיניי דברים אלקטרוניים לא בראש שלי..:\אז אני ישאר עם האור הפנימי שלי כדיי להאיר את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.