עבור לתוכן

איף עושים חריטה על פרספקס?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנון מוד למחשב ורר רציתי לדעת איך עושים חריטה :jump:

• תגובות 38
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דרמל וראש חריטה..

פורסם
  • מחבר

אפשר לחבר כזה ראש למקדחה?

פורסם

רק אם יש לך סטנד שמציב את המקדחה באופן אנכי. אם אין לך, עדיף לקנות דרמל ב-100 שקל (אם יש כסף לדרמל מקורי, מה טוב).

פורסם

רק אם יש לך סטנד שמציב את המקדחה באופן אנכי. אם אין לך, עדיף לקנות דרמל ב-100 שקל (אם יש כסף לדרמל מקורי, מה טוב).

סליחה שאני נדחף,איפה אפשר להשיג ב 100 שקל (אפילו יותר) דמוי דרמל? תהיה יותר ספציפי בבקשה... מה החסרון והאם הוא יכול לעשות את העבודה הסטנדרטית של דרמל?

פורסם

אפשר לחבר כזה ראש למקדחה?

לחבר אפשר, אבל זה לא יהיה טוב, כי זה צריך לעבוד על מהירות סיבובים גבוהה, וכמובן זה עובד על מהירות לא על כוח

סליחה שאני נדחף,איפה אפשר להשיג ב 100 שקל (אפילו יותר) דמוי דרמל? תהיה יותר ספציפי בבקשה... מה החסרון והאם הוא יכול לעשות את העבודה הסטנדרטית של דרמל?

זה יכול לעשות את העבודה של הדרמל המקורי אבל בעיקרון האריכות חיים שלו לא כמו של המקורי, אפשר להשיג אותם בהום סנטר

פורסם

תודה על העזרה.

בקשר לפותח הדיון,כדאי שתעשה חיפוש כי היו דיונים על חריטה בפרספקס ואפילו כמה מדריכים לפי הזכור לית של נדב אני חושב.

אני אישית ניסיתי עם מלחם ושאפתי הרבה פרספקס :silly:

פורסם

לחבר אפשר, אבל זה לא יהיה טוב, כי זה צריך לעבוד על מהירות סיבובים גבוהה, וכמובן זה עובד על מהירות לא על כוחזה יכול לעשות את העבודה של הדרמל המקורי אבל בעיקרון האריכות חיים שלו לא כמו של המקורי, אפשר להשיג אותם בהום סנטר

הדרמל של הום סנטר בא כבר עם ראשים?

(אני צריך רק של חיתוך של המארז (פח) וחריטה על פרספקס)

פורסם

הדרמל הוא לא של הום סנטר,ף אלא של WOLF!

ולהום סנטר יש גם אותו וגם יונדאי אבל הם אותה איכות ורק שהוולף יותר זול ובא עם הרבה הרבה יותר חלקים!

והוא באביחד עם כל מה שאתה צריך פלוס עוד הרבה!!!

פורסם

קנה דרמל פשוט נווו אחד כזה ב100-150 ש"ח לא ביג גיל...

וכדי לחרוט מומלץ לצייר את מה שאתה רוצה לחרוט למטה כאילו להדביק דף מתחת לפרספקס או משו.........

בהצלחה

פורסם

ה wolf נשמע לי מצויין למרות בעיות ההתחממות שלו

כמה הוא עולה?

פורסם

את שלי קניתי לפפני כחודש ב140

פורסם

אה זה אומר שהיונדאי עולה 100 שקל?

פורסם

לא, אמרתי שהיונאדי עולה יותר... 149.90

פורסם

סבבה אני יחכה לסייל

של ה wolf גם מבחינת כמות חלקים הוא יותר טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים