פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים שלום לכולם ברשותי מחשבamd 2600ram 512windows xp service pack 2לאחר המלצות רבות הורדתי את הדפדפן החדשmozila firefoxומכיוון שיש בו פחות בעיות בטיחותיות החלטתי להשתמש בו ורק בו ואיניני מצליח להסיר את ה internet exploerכל פעם שאני מוחק אותו הוא חוזר בחזרה ,בעיה זו לא מפריעה לי כל כך אבל הבעיה שמופיעים באנרים וקופצים לי חלונות ב IEולמרות שוהרדתי antispywareלמיניהם הם לא מורידים את הכל ולכן שאלתי היא כיצד אני מסיר לחלוטין את ה IE שמותקן במחשביתודה רבה לכל מי שעוזר
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים הדרך הבדוקה היחידה שאני מכיר היא... להתקין לינוקס לא נראה לי שזה אפשרי. בכלל, כל קובץ שתמחק ישוחזר כבמטה קסם ע"י ביל וחבריו. נסה למשל למחוק את CALC.EXE ותראה שהוא חוזר מיד.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר איזה ביעוס אני שונא את הדפי אינטרנט ופרסומות שמופיעים לך פתאום באמצע משחקים ... אז אין שום דרך להסיר את זה אה? אולי יש דרך לחסום את התכנית לחלוטין שלא תפעל זה גם יעזור לי
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים דפי אינטרנט שנפתים סתם כך? תתקין תוכנת anti-spyware. יש כמה בסטיקי פה בפורום.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר הורדתי anti apywareלמניהם כמו:Ad-Aware SE PersonalMicrosoft AntiSpyware (2)ועוד רבים נוספיםוכל אלה לא מורידות את כל תוכנות הריגוליש לך אחת שאתה יכול להציע לי שהיא הכי טובה?
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=76518.msg656359#msg656359נסה להריץ את האחרונה ברשימה ולכתוב פה את הלוג שהיא נותנת.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים (תגובה ל- ghosthunter)קוראים לזה windows file protectionאתה משלם בביצועים, ומקבל "הגנה" גם כשאתה לא רוצה.למה אתה חשבת שהם התכוונו כשהם קראו לזה ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.