פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר שים רק לב לכיוון ממנו בא האור ..... אם הוא בא מהצד זה פשוט נותן לך ניגודיות חדה מדיי כמו בתמונה עם לוע הארי. אילו לא התמונות שלי השתיים האלה ! זה מה שקורה שגונבים ת'רד במקום לפתוח אחד חדש (לא כזה מסובך). אתה מצלם מאוד יפה, והאיכות טובה מאוד, רק חבל שבתמונה הראשונה יש שם נעל. ^-^ אילו לא התמונות שלי השתיים האלה ! זה מה שקורה שגונבים ת'רד במקום לפתוח אחד חדש (לא כזה מסובך). איזה יופי, תמשיך לתת הנאות כאלה קובי העדשה הרחבה עושה את שלה אין מה לומר! פוקוס ועומק שדה מדהימים. תמונות יפות יפות קובי ותודה...
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים תמונות יפות מאוד אהבתי את התמונה ה שלישית במיוחד איך שהפרח נחתח בצורה יפה כזאת
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר תמונות יפות מאוד אהבתי את התמונה ה שלישית במיוחד איך שהפרח נחתח בצורה יפה כזאתתמונה כמעט נדושה אך תמיד עושה את העבודה 8)
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים לא, אסור ! אם מישהו מעוניין להציג את התמונות שלו שיפתח נושא חדש, לא להתפרץ לנושאים של משתמשים אחרים. ו-Tapeworm,התמונות לא עובדות :
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחקתי את התגובה.וד.א מוזר שזה לא עובד לך, התמונות עובדות אצל חבר שלי (מאוכסנות על השרת של נענע).
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים אנחנו קצת סוטים מהנושא אבל בכל אופן זה פועל אצל חבר שלי כך שכנראה שהם לא הגבילו את זה באופן מושלם אם בכלל.
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים Kom - השתמשת בחצובה, גם שיצאת לטיול ? איך אפשר לצלם ביציבות בשטח בלי חצובה?..
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר Kom - השתמשת בחצובה, גם שיצאת לטיול ? איך אפשר לצלם ביציבות בשטח בלי חצובה?..חלק מהתמונות צולמו עם חצובה, כן, מדובר בחצובה קטנה אך לא קטנטנה. חצובה שנפתחת מחמש עשרה סנטימטר בערף עד לכמעט מטר וחצי, אחלה חצובה, יחסית כבדה אבל עושה אחלה עבודה, אעלה צילום שלה בקרוב...
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים היי תמונות מהממות. גם מאוד מאוד חדות... אבל גם שלי יצאו יפה.. עם הA60 המחודש שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.