עבור לתוכן

פרחים, כי פתאם אביב... {עודכן 21\2}

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שים רק לב לכיוון ממנו בא האור ..... אם הוא בא מהצד זה פשוט נותן לך ניגודיות חדה מדיי כמו בתמונה עם לוע הארי.

אילו לא התמונות שלי השתיים האלה ! זה מה שקורה שגונבים ת'רד במקום לפתוח אחד חדש (לא כזה מסובך).

אתה מצלם מאוד יפה, והאיכות טובה מאוד, רק חבל שבתמונה הראשונה יש שם נעל.

^-^

אילו לא התמונות שלי השתיים האלה ! זה מה שקורה שגונבים ת'רד במקום לפתוח אחד חדש (לא כזה מסובך).

איזה יופי, תמשיך לתת הנאות כאלה קובי :xyxthumbs: העדשה הרחבה עושה את שלה אין מה לומר! פוקוס ועומק שדה מדהימים.

תמונות יפות יפות קובי :yelclap:

ותודה...

פורסם

תמונות יפות מאוד אהבתי את התמונה ה שלישית במיוחד איך שהפרח נחתח בצורה יפה כזאת

פורסם
  • מחבר

תמונות יפות מאוד אהבתי את התמונה ה שלישית במיוחד איך שהפרח   נחתח בצורה יפה כזאת

תמונה כמעט נדושה אך תמיד עושה את העבודה 8)

פורסם

לא, אסור ! :nono:

אם מישהו מעוניין להציג את התמונות שלו שיפתח נושא חדש, לא להתפרץ לנושאים של משתמשים אחרים.

ו-Tapeworm,התמונות לא עובדות ::)

פורסם

מחקתי את התגובה.

וד.א מוזר שזה לא עובד לך, התמונות עובדות אצל חבר שלי (מאוכסנות על השרת של נענע).

פורסם

נענע כבר לא תומכת בקישוריות לתמונות.

פורסם

אנחנו קצת סוטים מהנושא אבל בכל אופן זה פועל אצל חבר שלי כך שכנראה שהם לא הגבילו את זה באופן מושלם אם בכלל.

פורסם

Kom - השתמשת בחצובה, גם שיצאת לטיול ? איך אפשר לצלם ביציבות בשטח בלי חצובה?..

פורסם
  • מחבר

Kom - השתמשת בחצובה, גם שיצאת לטיול ? איך אפשר לצלם ביציבות בשטח בלי חצובה?..

חלק מהתמונות צולמו עם חצובה, כן, מדובר בחצובה קטנה אך לא קטנטנה. חצובה שנפתחת מחמש עשרה סנטימטר בערף עד לכמעט מטר וחצי, אחלה חצובה, יחסית כבדה אבל עושה אחלה עבודה, אעלה צילום שלה בקרוב...

פורסם

היי תמונות מהממות. גם מאוד מאוד חדות... אבל גם שלי יצאו יפה.. עם הA60 המחודש שלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים