פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אני לא הכי אוהב טיולים משפחתיים, אבל זה מה שהיה היום, לפחות יש פריחה מדהימה בחוץ אז יצאתי לצלם כמה דברים.
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים Nice התמונה הרביעית נראית לי הכי מוצלחת. כן, היא יפה מאוד . הראשונות הן בלי שום דבר נוסף בפריים.ברביעית רואים כבל חשמל ברקע...
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר כן, היא יפה מאוד . הראשונות הן בלי שום דבר נוסף בפריים. ברביעית רואים כבל חשמל ברקע... בחמישית יש כבל חשמל... עניין השום דבר נוסף בפריים הוא אישי מאד ולדעתי הופך תתמונות למוצלחות יותר, במיוחד למשל בעניין הכלנית...
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אני חוזר בי לגביי התמונה השלישית, היא ממש טובה...הרקע שלא בפוקוס מבליט את הנושא בתמונה.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים 2 הראשונות לא יצאו הכי טוב מכיוון שהתמונות "נחתכו" |:כל שאר התמונות ממש מצויינות!
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים והנה 2 משלי(אחת מיום שבת האחרון ואחת מאיזה יום בבית שהייתי משועמם) :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר 2 הראשונות לא יצאו הכי טוב מכיוון שהתמונות "נחתכו" |:כל שאר התמונות ממש מצויינות!קודם תודה לכולם,דבר שני, דווקא החיתוך יוצר תמונה אבסטרקטית ומיוחדת יותר, לדעתי כמובן...דבר שלישי, מדובר באולימפוס C8080WZ 8Mp...
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים אתה מצלם מאוד יפה, והאיכות טובה מאוד, רק חבל שבתמונה הראשונה יש שם נעל. ^-^
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים איזה יופי, תמשיך לתת הנאות כאלה קובי העדשה הרחבה עושה את שלה אין מה לומר! פוקוס ועומק שדה מדהימים. שים רק לב לכיוון ממנו בא האור ..... אם הוא בא מהצד זה פשוט נותן לך ניגודיות חדה מדיי כמו בתמונה עם לוע הארי. תמונות יפות יפות קובי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.