פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אתה יכול לעשות מ'זה מנהג.... כול פעם שמשהו יפתח ת'רד .. תגיב בתמונה זה ממש אבל ממש,בלתי נסבל... :-\
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מה רע ? קצת גיוון בפורום לא יזיק... לפי דעתי התמונות ממש חביבות, צריך רק לשים כל פעם משהו חדש
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים ROFL!! :lol: זה אפילו יותר מצחיק מהכתבה! מאיפה אתה מביא את כל התמונות האלה? (היה לי פעם את האתר הזה אני חושב אבל קרס לי הHD והלכו הBOOKMARKS)
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים ROFL!! :lol: זה אפילו יותר מצחיק מהכתבה! מאיפה אתה מביא את כל התמונות האלה? (היה לי פעם את האתר הזה אני חושב אבל קרס לי הHD והלכו הBOOKMARKS) :kopfpatsch: :kopfpatsch: ניסית לגרור את התמונה ל ADDRESS BAR או סתם להסתכל במאפיינים שלה ?!?!
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים :kopfpatsch: :kopfpatsch: ניסית לגרור את התמונה ל ADDRESS BAR או סתם להסתכל במאפיינים שלה ?!?! לא, HEHE בכל מקרה האתר הישן שלי יותר טוב...
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר מסתבר שהנשק הסודי של דריה כבר לא ממש "סודי"... 8) ולכל מי שתוהה מאיפה כל התמונות, אם רק הייתם משקיעים להסתכל בקישור של כל אחת מהתמונות, הייתם רואים שכולן מאוחסנות באותו האתר.
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים האמת שנשבר לי הז*ן מהתמונות האלה,הם כבר לא באות טוב.זה סתם מעצבן.כל תגובה שניה הפכה בפורום הזה לתמונה!
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים לא נכון, יש לי 4 אתרים שונים של מאגרים גדולים.יש סיכוי לקבל לינקים? (אפילו בפרטי אם זה "סודי")אני ממש מתגעגע לאתר שהיה לי, הוא כולל גם סרטונים מצחיקים לפי קטגוריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.