עבור לתוכן

מה דעתכם על הרכב

Featured Replies

פורסם

אני אוסף כסף וכבר בעוד חודש קונה לי פג'ו 405 שנת 92 במצב מעולה אם כל התוספות מה דעתכם על הרכב?

אולי עדיף לי לנסר GLX שנת 90-92 ??

תודה לעוזרים!!

פורסם

בחירה קשה, שני הרכבים גרועים.

פורסם

בחירה קשה, שני הרכבים גרועים.

מה התקציב?

פורסם

למה גרועים?

התקציב הוא 8500ש"ח אולי 10K אבל לא יותר ואת הפג'ו אני משיג במחיר טוב 7500ש"ח

פורסם

לא חבל על הכסף? הרכבים האלה לא שווים את המאמץ שלך.

פורסם

עזוב צרפתי

תיקח גאסטי

זה אחלה אוטו

קצת קטן

אבל את המוסך הוא לא מכיר

פורסם

אני מסתובב כרגע עם 318I שנת 88 גמורה!! והתיקון יקר אז לא שווה לי

המנוע גמור,בלמים גמורים,ההיגוי גמור וממש הכל אבל איך שהוא אני עדיין מצליח לנסוע ואם לא היו לי קומבינות את הטסט השנתי הוא לא היה עובר!! אבל הוא עבר... :)

בגלל זה אני מחפש רכב חדש לא רוצה להתעסק אם זה יותר עדיף למכור בזול מאוד ולקנות את אחד הרכבים שרשמתי למעלה...

אבב עוד משהו מה דעתכם על מזדה F זאתי שהאורות שלה נתפתחים למעלה...

פורסם

ג'אסטי? ממש לא... רכב די בעייתי, גם לא סוויפט ממוזערת.

המאזדה F נשמעת כמו אופציה חביבה, רק רצוי לבדוק קודם לכן.

פורסם

:lol: :lol:

גמני פעם חשבתי שזה ממש טוב לקנות אותו ב10K

אבל אחרי זה חשבתי על זה ביותר רצינות והבנתי שעדיף לקנות מכונית ב30K כי יעלה לי גם ככה אותו דבר כי אני אהיה כל שבוע במוסך

פורסם

אני מסתובב כרגע עם 318I שנת 88 גמורה!! והתיקון יקר אז לא שווה לי

המנוע גמור,בלמים גמורים,ההיגוי גמור וממש הכל אבל איך שהוא אני עדיין מצליח לנסוע ואם לא היו לי קומבינות את הטסט השנתי הוא לא היה עובר!! אבל הוא עבר... :)

בגלל זה אני מחפש רכב חדש לא רוצה להתעסק אם זה יותר עדיף למכור בזול מאוד ולקנות את אחד הרכבים שרשמתי למעלה...

אבב עוד משהו מה דעתכם על מזדה F זאתי שהאורות שלה נתפתחים למעלה...

רכב ישן + בלמים גמורים = לא בריא ... מניסיון , היה לי אופל 85 שסירבה לעצור ברמזור אדום :bash: ועם המזל שלי עוד חטפתי פלאש עצבני :smile1:

לפני כמה חודשים מכרתי אותה לתרומת איברים... דווקא היו לי איתה זמנים טובים והרבה צחוקים כל פעם שאיזה חלק החליט שהספיקו לו 20 שנה ...

וכמו שאמרו זה לא כלכך נכון לקנות רכב כזה הם בדרך כלל מאוד דפוקים... הלנסר שותה דלק ... הפ'גו גם לא משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים