פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים בתאריך 20 (מחר) נפתחת קטגורייה של techtv ויהיה שם פרקים מאותו היום !!!!!!!! ועונות שלמות של אקס פליי שומרי מסך וכל שאר התוכניות שמשודרות פה ולא משודרות פה אגב ביס זה פרקים חוזרים מלפני שנה אז ישראל\תל-אביב יציג פרקים בשידור חי (באיחור של 6 שעות) תהנו..... www.israel.telaviv.st
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מלפני שנה?!... אני רואה ת'ערוץ המטונף הזה משדר סקירה על GTA III לפלייסטיישן 2, זה פאקינג מתחילת-אמצע שנת 2002.
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים הם אמרו שבקרוב הם ישימו דברים חדשים... (הם ביקרו משחקים ל- Dream Cast ואת Max Payne FFs!!!)ונראה מגניב! איפה הפרקים נמצאים?עריכה : לא משנה מצאתי
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים נראה אם זה יהיה שווה משהו כמו התקופה של 2001-2002 אז התוכנית הייתה שווה ובכלל הערוץ היה שווה
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים ראיתי אתמול בפעם הראשונה את הערוץ הזה, איזושהי תוכנית בשם פילטר. אלוהים איזו זוועה :-\
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים פילטר באמת שוועה וזה גם בן 5.גם התוכנית הישראלית LEVEL ONE לא משהו...היה שם משהו מ- GPhoria שהיה נחמד עם אדם ססלר ומורגן ווב, וזה היה נחמד. (משהו כמו E3)מדי פעם גם יש פרקים "חדשים" של TSS שזה נחמדיום הדין+בליסטר+ציט = זבל ישן
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים נכון, כל השטויות הישנות האלה זה ממש מעצבן...אני מסתכל בערוץ פתאום יש פרסומת כזאת: "קבלו, את המשחק עם הגראפיקה הכי מציאותית למשחקי מחשב:...סולדייר אוף פורטיין 2!"LOLדווקא פעם שהיה the screen savers היה נחמד אבל עכשיו הם ממליצים לקנות ראדון 9800 פרו כי זה יצא לשוק רק לפני חודש...
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר נו אני יביא פרקים מאותו היום!!!!!!!!לא מלפני שנה או חצי שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים תגיד לי, הפורום הזה נראה לך כמו לוח מודעות פרסומיות בחינם לאתר שלך ?!זאת פעם אחרונה שאני מסתפק בנעילה, זה מתחיל לקרות יותר מדיי פעמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.