פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים שלום לכולם....לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם 6600 GT...על האריזה כתובים כל מיני דברים נחמדים 12 פייפליין(נראה לי..) וכל מיני דברים..מה שעניין אותי-כתוב שם HDTV.......אני יודע מה זה אבל מה העניין עם הכרטיס?מה הקשר בין שניהם?איתן
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים שלום לכולם....לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם 6600 GT...על האריזה כתובים כל מיני דברים נחמדים 12 פייפליין(נראה לי..) וכל מיני דברים..מה שעניין אותי-כתוב שם HDTV.......אני יודע מה זה אבל מה העניין עם הכרטיס?מה הקשר בין שניהם?איתןלכרטיס יש 8 פייפליין , HDTV הכוונה , שהכרטיס תומך בפורמט החדש של שידורי טלויזיה (לא בטוח שיהיה בארץ)
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים לכרטיס יש 8 פייפליין , HDTV הכוונה , שהכרטיס תומך בפורמט החדש של שידורי טלויזיה (לא בטוח שיהיה בארץ) לא בטוח שיהיה בארץ? ROFL ברור שלא! עדיין לא משדרים בסראונד אז אתה מפנטז על שידורים באיכות כזו? LOL דרך אגב, האיכות פשוט מדהימה זה פשוט לא יאומן. (סתם גרתי בארה"ב אז אני משוויץ :)
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים לחלום מותר אגב , הנה לינק להורדה של סרטונים בפורמט של HDTVhttp://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowcase.aspx
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים הורדתי את הזה של אלכסנדר הציג לי את זה ממש תקוע אבל איכות באמת מצוינתאולי האיכות חזקה מדי בשביל המחשב שלי P4 2.4
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים זה הדרישותמינימוםWindows XP Windows Media Player 9 Series 2.4 GHz processor or equivalent 384 MB of RAM 64 MB video card 1024 x 768 screen resolution 16-bit sound card Speakers מומלץ(to play 1080p video with 5.1 surround sound)Windows XP Windows Media Player 10 DirectX 9.0 3.0 GHz processor or equivalent 512 MB of RAM 128 MB video card 1920 x 1440 screen resolution 24-bit 96 kHz multichannel sound card 5.1 surround sound speaker system
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים לא בטוח שיהיה בארץ? ROFL ברור שלא! עדיין לא משדרים בסראונד אז אתה מפנטז על שידורים באיכות כזו? LOL דרך אגב, האיכות פשוט מדהימה זה פשוט לא יאומן. (סתם גרתי בארה"ב אז אני משוויץ :) מה הקשר אם יהיה בארץ או לא? אם יש לך מסך פלסמה או מקרן HDTV אתה יכול להוציא מהכרטיס HDTV ולהנות ממנו
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים אם אתם כאלה מבריקים ומבינים, אולי תסבירו לי למה אני לא רואה בצבע בטלוויזיה עם ה6600??? החיבור העגול מהכרטיס (זה לא S-VIDEO אלא 4-2-3 -הכוונה לסדר של הפינים) אל חיבור הS-VIDEO במעביר ל21 פינים בטלוויזיה.מה בהגדרות לא טוב? וכבר ראיתי באותה טלוויזיה עם כרטיס בן 3 שנים של SIS אז זה אפשרי!תודה
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים אם אתם כאלה מבריקים ומבינים, אולי תסבירו לי למה אני לא רואה בצבע בטלוויזיה עם ה6600??? החיבור העגול מהכרטיס (זה לא S-VIDEO אלא 4-2-3 -הכוונה לסדר של הפינים) אל חיבור הS-VIDEO במעביר ל21 פינים בטלוויזיה.מה בהגדרות לא טוב? וכבר ראיתי באותה טלוויזיה עם כרטיס בן 3 שנים של SIS אז זה אפשרי!תודהתשחק עם הגדרות הPAL...עד שתגיע לצבע...אם לא תתחיל לשחק עם NTSC...בעיקרון (שילוב) PAL-N...זה צבועני..אצלי..!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.