פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים קניתי לא מזמן זכרונות של הייניקס אלו במפרט למטה ומשום מה הם מזוהים בתוכנה Ntune כזכרונות של יונדאי (על הזכרון הייתה מדבקה של Hynix וגם הצ'יפים עצמם של Hynix)
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים היה לי אותו סיפור עם הSamsung הראשונים שלי שגם עליהם היה רשום שהם Samsung (על הצ'יפים), והתוכנות היו מזהים לי אותם כZEROX.לדעתי זו מעין "הטעיה" של אותם חברות שמשתמשות בצ'יפים של החברות המובילות.במקום לרשום שהם זכרונות של חברה X שיש בהם צ'יפים של חברה Y הם "מעלימים" את העובדה שהם חברה X ומשיארים רק את הכיתובית של היצרן הידוע של הצ'יפים.
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים בקיצור אם הזברונות חדשים לך תחזיר אותם לחנות ותוסיף כמה שקלים ותקנה זיכרון נורמלי
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר היה לי אותו סיפור עם הSamsung הראשונים שלי שגם עליהם היה רשום שהם Samsung (על הצ'יפים), והתוכנות היו מזהים לי אותם כZEROX.לדעתי זו מעין "הטעיה" של אותם חברות שמשתמשות בצ'יפים של החברות המובילות.במקום לרשום שהם זכרונות של חברה X שיש בהם צ'יפים של חברה Y הם "מעלימים" את העובדה שהם חברה X ומשיארים רק את הכיתובית של היצרן הידוע של הצ'יפים.רשמתי את זה עוד בהודעה הראשונה שהם של הייניקס גם הצ'יפים וגם הכרטיס עצמו והוא בא עם מדבקה של הייניקס וקניתי אותו מהיבואן שלהם ח.י.
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אם אתה מתכוון לעשות OC אתה תתאכזב כי הם לא בנויים לזה .אם לא אז זה לא כל כך משנה הם כמו כל זכרון אחר שעובד 3-4-4-8
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים zoxs אני רוצה להבין אחת ולתמיד על מה בדיוק אתה מבסס את כל הטענות שלך?כאילו אתה אומר עוד פעם ועוד פעם כמה הזכרונות חרא וכמה הם לא שווים כלום.ופשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר!!!אז אולי זה יישמע לך קצת בוטה - אבל אם אין לך שום מושג אז פשוט תשתוק! אל תז**ן את השכל ותטעה אנשים בדברים שאתה לא מבין בהם.זכרונות של הייניקס הם אחלה של זכרונות. נחשבים מצוינים אפילו.הייניקס מייצרים צ'יפים מצויינים שבין השאר משתמשים בהם בסדרות הגבוהות של קורסייר(LL) ושל רבים אחרים.לי כרגע מותקנים זכרונות של היינקס(שמזוהים כיונדאי דרך אגב) ש"לא בנויים ל OC".ונחש מה?הזכרונות PC3200 ה"חרא" האלה עושים 2-2-2-11 עד 450 מה"ז ו 3-4-4-8 עד 650 מה"ז!!!!אז פעם הבאה תחשוב פעמיים לפני שאתה פותח את הפה הגדול שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.