עבור לתוכן

ב6600 הצלחתי להוציא לטלוויזיה אבל למה רק בשחור לבן???

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה- 6600GT החדש ( 128MB ) והוא מכוון על PAL-B רק שלא רואים בטלוויזיה בצבע.

לעבור לTVTOOL?!?!?

ואם לא לעבור, אז אם מישהו יכול גם לכוון אותי לאיך את הסרטים אראה בTV ולא במסך.

תודה.

פורסם

איך חיברת?

פורסם

יש לי את ה- 6600GT החדש ( 128MB ) והוא מכוון על PAL-B רק שלא רואים בטלוויזיה בצבע.

לעבור לTVTOOL?!?!?

ואם לא לעבור, אז אם מישהו יכול גם לכוון אותי לאיך את הסרטים אראה בTV ולא במסך.

תודה.

תעובד עם PAL-N...(זה אמור להיות PAL ככלי...תשחק עם כל הPAL שיש לך שם...אחד מהם זה הצבעוני...)

אבל אם הTV שלך היא מארצות הברית תעבוד עם NTSC...

זה 2 שיטות שידור...בארץ הTV שיש ברוב מוחלט של החוניות זה PAL...אבל יש גם NTSC...

פורסם

זה צריך להיות על PAL B...לא חיברת טוב כנראה

פורסם

בעיה בכבל/ממיר

הבעיה הזו הרגה אותי מלא זמןןן

תחליף לממיר עם אלקטרוניקה בפנים, שעושה המרה איכותית לא כזה שסתם משנה את החיבור, זה אמור לפתור את זה!

וכל איכותי מאוד חשוב בשביל לשמור על איכות תמונה!

פורסם
  • מחבר

תקשיבו, החיבורים טובים: S-VIDEO (עם הכבל המקורי אפילו) יוצא מהכרטיס למעביר (מוזהב) שמחובר בSCART (זה עם ה-21 פינים) - אתם מכירים בטח את המעביר הזה שמצד אחד זכר של ה-21 פינים ומהצד השני שתי נקבות של RCA ועוד נקבה של S-VIDEO.

בכל אופן, רואים, אבל שחור לבן. נשאלה היא אם זה לא רק עניין של הגדרות, כי בזמנו, היה לי כרטיס של SIS שגם הוציא שחור לבן ורק היה צריך להחליף לו מNTSC ל-PAL.

אנא, חשבו טוב, לפי כל הפורומים פה, יש לאחוז ניכר את הכרטיס הזה.

פורסם

לי יש GF4 MX440-SE...ואני שם את זה על "(שילוב) PAL-N"...וזה עובד כמו בבושקה..!!..

עם TV של NIKKO...לא משהו מזהיר...והאיכות ממש גרועה...

אני משתמש בכבל S וידיאו מוזהב...(5 מטר)...וזה מתחבר לTV עם 21 פינים גם כן מוזהב....(גמרתי מכרה של זהב עם כל הכבלים האלה..)

ואני רואה זוועה...(בשביל סרט זה פסדר...)

מה...שעדיין לא ניסיתי לחבר דרך הממיר...

יש מצב יראו יותר טוב אם אני יחבר דרך הממיר??(של HOT...בצבע כסף...חיבורי RCA)

פורסם
  • מחבר

ירון, לא תוכל לחבר דרך הממיר כי הוא לא רסיבר ואין לו INPUT. זה שאמר על ממיר כנראה טעה או שלא הבנתי אותו.

ועוד שאלה- איך אני משנה את הHERTZ ל-50 ב6600? עם הכרטיס הישן שלי הצטרכתי להעביר את זה לPAL 50HERTZ ואז הצבע הגיע, רק שבזה הוא לא נותן לי משהו אחר מ-60.

פורסם

יש לך חיבור כניסה של SVIDEO בטלויזיה?

פורסם

אתה יכול לשנות הגדרות עד מחר וזה לא יעזור

הכניסת SCART שלך בטלויזיה לא תומכת ב-S-Video.

חבר עם RCA והכל יעבוד כמו שצריך או שתגדיר בתוכנה שאתה מחובר ב-composite (RCA) והוא יעבור composite על הכבל S-Video וזה יעבוד באיכות שלcomposite.

פורסם

יש למשהו מושג באיזה שיטה צריך לשדר לטלוויזיות LG?

יש לי אחת בחדר שאני רואה בא שחור לבן שאני מחבר אותהה למחשב אבל אבל בטלוויזיה בסלון ובטלוויזיות אחרות אני רואה מצוין.

פורסם

השיטה היא לחבר כבל RCA ולא כבל S-Video למתאם של Scart->S-Video

פורסם

אני מחבר SVideo to RCA ישר לטלוויזיה (יש בטלוויזיה כניסות RCA) בלי מתאמים.

הכוונה שלי שאולי אני צריך לשנות את שיטת השידור (אירופית\אמריקאית) למה שמתאים לTV של LG

פורסם

כל הטלויזיות הנמכרות בארץ הן PAL איזה PAL זה כבר לא כל כך קריטי מבחינת הגדרות במחשב

יכול להיות שהמתאם שלך לא טוב

פורסם
  • מחבר

מורן, הכל נכון חוץ מהעובדה שהטלוויזיה שלי לא תומכת בS-VIDEO. זה כבר היה מחובר ככה, כפי שציינתי וראיתי 3 שנים נהדר. מה שכן, אולי באמת המתאם לא עובד טוב.

חוץ מזה, S-VIDEO זה רק המחבר בצורת עיגול עם שני פינים בכל צד ופין פלסטיק שחור באמצע. יש גם את המחבר העגול עם 2-4-3 (הכוונה למספר הפינים מלמעלה למטה, כשלמטה זה החלק השטוח של העיגול). היציאה שיש לי בכרטיס היא כזו (כמו השניה) והכבל שקיבלתי הוא צד אחד כזה וצד שני S-VIDEO כמו האפשרות הראשונה שתיארתי, אז מה זה מה? והאם זה משנה עכשיו למצב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים