עבור לתוכן

צריך כרטיס מסך זול ומשתלם

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נתקלתי בבעיה של התחממות (כנראה) כרטיס המסך, ואני שוקל להחליף אותו.

המחשב שלי:

p4 2.4

256 ddr - 266 hz

geforce 4 mx 440 128 ddr

winxp pro

AGP X 4

לינק לבעיה שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108237.0

עכשיו, רציתי לדעת, במקרה שהדרך לפתור את הבעיה היא כרטיס חדש ושום דרך אחרת - אני חושב שהכי ישתלם לי לקנות כרטיס זול (300-400 שח), ובעתיד - עוד כחצי שנה עד שנה לקנות מחשב חדש לגמרי.

הכרטיס הוא לצורך משחק בלבד, ולא תוכנות גרפיות.

לא מאד חשובה לי איכות הגרפיקה, אבל שיריץ משחקים חדשים (בעיקר HL2) בצורה חלקה על הגדרות סבירות.

איזה כרטיס הכי ישתלם לי? עדיפות למרדנית מכיוון שמהם קניתי את המחשב

תודה לעוזרים.

פורסם

נסה למצוא משהו יד שניה איזה 9600 או 9550

פורסם

נסה למצוא משהו יד שניה איזה 9600 או 9550

למה יד שנייה?

9550 128 ביט חדש עולה 390 שקל ,ותהיה הבחירה הכי טובה ,מניסיון!

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

R9550 זה ה-כרטיס בשבילך...

גם זול, מציג ביצועים נאים+פוטנציאל OC עצבני.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה.

עוד שאלה - לכמה זמן נראה לכם שה - 9550 יריץ משחקים חלק על הגדרות סבירות?

כי אולי עדיף לי לנסות להנדס משהו עם הכרטיס מסך הישן שלי, ואם אני לא מצליח לסדר את המאוורר שלו אז פשוט כשאני משחק לכוון מאוורר על הכרטיס מסך כשהמארז פתוח (זה פועל, ככה המחשב לא קרס אפילו אחרי שעתיים משחק..).. השאלה היא האם זה בריא למחשב

פורסם

אתה יכול לכוון לכרטיס איזה מאוורר 80מ"מ כלשהו או להצמיד אליו מאוורר 40מ"מ במקום המאוורר שלא עובד וזה יכול לקרר את האווירה.

בכל מקרה, אם המאוורר בכרטיס שלך הפסיק לפעול וזו הבעייה, יש מדריך לשימון המאוורר באתר - זה יכול להחזיר את המאוורר לפעולה שוטפת חלקה ;)

פורסם
  • מחבר

המאוורר כן פועל, אבל לא מסתובב מספיק מהר בשביל לקרר את הכרטיס אני משער

ניסתי לטפל בו, אבל זה לא ממש עזר.. הבעייה היא שאני לא מבין למה הוא מסתובב לאט ואיך לסדר את זה.

פורסם
  • מחבר

ביררתי קצת בנושא הראדון 9550, ולא מצאתי באף מקום ראדון 9550 עם 128 ביט בפחות מ - 500

אני אשמח לדעת איפה מצאת אותו ב 390, או איפה אפשר בכלל למצוא אותו במחיר סביר (לא 500)

(מצאתי במרדנית ב 380 של אוקטק, אבל זה 64 ביט - בטח יתן ביצועים נחותים מאשר 128 ביט)

פורסם

FX 5200 , עדיף ה 9550 , אבל בהחלט הוא הכי כדאי, הוא הכי טוב למחיר שלו, וגם הוא הכי טוב מהכרטיסים ,LOW END .

פורסם
  • מחבר

אני מודע לזה שה 9550 הכי משתלם, השאלה היא איפה אפשר למצוא את הגירסה הנורמאלית שלו (129 ביט) במחיר סביר.

בנוסף, רציתי לשאול בקשר לקירור פסיבי - אם אני קונה כרטיס עם קירור כזה, האם יש סיכוי שתיווצר בעיית חום בגלל שהמארז שלי לא חדש ויש בו מאוורר אחד בלבד (חוץ מאשר במעבד ובספק כוח, כמובן)?

פורסם

אני מודע לזה שה 9550 הכי משתלם, השאלה היא איפה אפשר למצוא את הגירסה הנורמאלית שלו (129 ביט) במחיר סביר.

בנוסף, רציתי לשאול בקשר לקירור פסיבי - אם אני קונה כרטיס עם קירור כזה, האם יש סיכוי שתיווצר בעיית חום בגלל שהמארז שלי לא חדש ויש בו מאוורר אחד בלבד (חוץ מאשר במעבד ובספק כוח, כמובן)?

קבל:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5420

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני מחפש (אולי עדיף לי 256 מגה בייט?), הבעייה היא שאני מעדיף שלא להזמין דרך האינטרנט כי א. ההורים שלי לא ממש סומכים על זה (אני מודע לעובדה שהרבה אנשים הזמינו וכלום לא קרה), ומכיוון שאין לי ניסיון בנושא אני נוהג לסמוך עליהם. ב. זה לוקח זמן - ובנושא קניית חלקי מחשב אומנם חובה להיות סבלניים, אבל אני כרגע ברגילה והיה ממש נחמד אם יהיה לי את הכרטיס הזה השבוע (למרות שזה לא כזה קריטי..). הייתי מגיע לחנות לקחת את זה, אבל אני גר באיזור חיפה, ככה שזה רחוק.

הייתי מוכן לשלם עוד 50 שח על אותו מוצר אם הייתי יכול לאסוף אותו מחנות באיזור בזמן הקרוב.

פורסם

יש ב K.S.P

פורסם

זה בדיוק מה שאני מחפש (אולי עדיף לי 256 מגה בייט?), הבעייה היא שאני מעדיף שלא להזמין דרך האינטרנט כי א. ההורים שלי לא ממש סומכים על זה (אני מודע לעובדה שהרבה אנשים הזמינו וכלום לא קרה), ומכיוון שאין לי ניסיון בנושא אני נוהג לסמוך עליהם. ב. זה לוקח זמן - ובנושא קניית חלקי מחשב אומנם חובה להיות סבלניים, אבל אני כרגע ברגילה והיה ממש נחמד אם יהיה לי את הכרטיס הזה השבוע (למרות שזה לא כזה קריטי..). הייתי מגיע לחנות לקחת את זה, אבל אני גר באיזור חיפה, ככה שזה רחוק.

הייתי מוכן לשלם עוד 50 שח על אותו מוצר אם הייתי יכול לאסוף אותו מחנות באיזור בזמן הקרוב.

א.החנות נמצאת ברמת  גן ברחוב הרואה ככה שאתה יכול ללכת ולקחת ידנית.

ב.הם שולחים את ממש מהר ,וגם אתה לא נותן פרטי כרטיס אשראי באינטרנט אצלהם ,הם מתקשרים אליך לאחר ביצוע ההזמנה ,ומשלימים את פרטי החיוב.

ג.אין טעם לקחת את הכרטיס עם 256 מגה ,הוא רק עולה יותר ,אך לא מוסיף כלל בביצועים.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שלא להגיע עד רמת גן בשביל זה, רק הנסיעה תעלה לי כמו חצי מהכרטיס :-X

אם לא תהיה לי אופציה אחרת אני כנראה אזמין מהם, אבל יהיה לי יותר נוח מחנות באזור חיפה, אפילו אם זה קצת יותר יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים