פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים המטרה היתה להשתיק את ההרדדיסק על ידי הZM-2HC1 של zalman וקלקרהתוצאה היתה שההרדיסק היה ממש שקט אבל אחרי רבע שעה הוא הגיע ל52 מעלות +/- ומתרעיונות להמשך?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים אם אני מבין נכון סמתה כלקר שמה נכון ? אם כן תישתמש ב אלומיניום למה פלסטיק לא מעביר חום
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים קלקר הוא אחד המבודדים הטובים יותר, לא רק לרעש אלא גם לחום. המשמעות היא שמנעת מהזלמן לפזר ממנו את החום - עד כמה הוא מרעיש כשאתה משתמש רק בזלמן?
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים המטרה הייתה להשתיק רעידות או להשתיק את רעש הכתיבה/קריאה של ההארד דיסק עצמו...?
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אני הייתי מנסה אולי לשים קלקר רק בדפנות של ההרדיסקאני חושב גם שספוג אקוסטי יהיה הרבה יותר יעיל, אם אתה מצליח להשיג כזה. הוא גם מעביר חום יותר טוב וגם מבודד רעש יותר טוב
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר סים לב שהקלקר יושב בצורה כזאת שהוא עוטף את ההרדדיסק אבל ההיטפיפס נשארים בחוץהרעש מהדיסק הוא הרעש מהמנוע שלו זה לא קשור אם הוא בדיוק קורא או לא (גם לא רעידות)האמת היא שנראה לי שקלקר מבודד גם רעש וגם חום יותר טוב מספוג אקוסטי למרות שאם לא תהיה ברירה אני יאלץ ללכת על גישה יותר מתונה ולהשתמש בספוג...
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים בכלל, (!) אתה חסמת ככה גם את חורי האיוורור של הHDD!!! זה לא טוף! זה מה שהמית אותו! וחוץ מזה רק HDD ישנים מרעישים יותר מאיזה 15DB....(בערך)... החדשים אני בקושי שומע.. פשוט צריך קצת קצת לחזק את הברגים ושיהיו 4(זה עדיף)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.