עבור לתוכן

שלום לכולכם אני חדש וכבר יש לי שאלה ...

Featured Replies

פורסם

תשמעו....

אתמול הזמנתי מפנדה את הכרטיס -GEFORCE 3 TI 200 128 TD של MSI .....

אם למישהו יש את הכרטיס אנא ספרו לי איך הוא עובד לכם במשחקים ועד כמה אתם מרוצים ממנו?

ואם מישהו הזמין פעם מאתר פנדה- תוך כמה זמן הגיע המשלוח?

ועוד שאלה לכולם:האם יש איזשהו יתרון בעובדה שהכרטיס שלי בא עם 128 זיכרון לעומת כרטיס עם 64 ???

תודה מראש.

פורסם

אהלן חבר,

לא קניתי בפנדה אף פעם,

אני ממש (ממש) אוהב את הכרטיס שקנית, יש בו תמורה טובה לכסף.. קניתי לחבר שלי (הוא שילם אני מצאתי) כרטיס דומה..

השאלה היא מה יהיה בעתיד... בנתיים זה נראה לא רע, וזה ייקח בלי בעיות כל משחק עם כל הEYE CANDY מופעלים

ההבדל בין 64 ל128 בכרטיס הזה הוא אפסי בנתיים כי אין משחקים שמשתמשים ב64 מגה..

כאן אנחנו לא בטוחים

חלק (כמוני) אומרים שבעתיד הקרוב ישתמשו בזה

והחלק השני אומר שהתוספת זיכרון זה סתם למשוך עיניים ואין בזה שום דבר אמיתי.

חוץ מזה, כבר קנית... מה כבר אפשר לעשות? :jump:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה :)

גם אני די מתלבט לגבי היתרונות ב128 (לפחות בעתיד) אני מקווה שהעובדה שיהיה לכרטיס 128 זיכרון תעזור למחשבי העלוב(פנטיום 3 800)

להריץ משחקים כמו UT2003 טוב יותר...אבל אני לא בונה על זה....

דרך אגב יש לי אפשרות החזרה של עד שבועיים..

פורסם

כמו שאתה יכול לראות בעמוד הראשי של האתר

להריץ את המשחק ב1024X768 ב32 ביט יהיה דיי בלתי אפשרי בשבילך

אבל אל תדאג

פורסם
  • מחבר

אני לא דואג...

כל המחקריםהללו לא תמיד מחוייבי המציאות

הרי אני לא מתכוון לשים את כל האופציות על מקסימום כמו במחקר הזה,מה גם שלפי המחקר אם היה לי אתלון 2100 אז הייתי יכול להפעיל את המשחק בסדר גמור עם הכרטיס שלי,אבל בגלל שיש לי פנטיום 3 800 אני מניח שזה יעבוד טוב באופציות בינוניות על 1024...

והנה טיפ קטן: אם תקנו מקלדת על-חוטית או פשוט תישבו רחוק יחסית מהמסך תתקשו מאוד להבחין בהבדלים בין הרזולוציות השונות.וכך תוכלו לקבל ביצועים טובים יותר מבלי הרגשת הירידה ברזולוציה...

פורסם

רזולוציה גבוהה מתבטאת חוץ מאיכות תמונה יותר מפורטת גם בעובדה שבמשחקים דברים דו מימדיים יהיו קטנים יותר ויתפסו פחות מקום על המסך

לדוגמא GTA3

רזולוציה נמוכה המפה שלמטה תתפוס חלק גדול יותר מהמסך מאשר ברזולוציה הגבוהה יותר...

או למשל בwindows אתה פותח את האיסיקיו ואת hwzone.co.il ביחד ואתה צריך לגלול חוץ מלמעלה למטה גם ימינה ושמאלה איכס זה ממש מעצבן וזה עוד ככה ב 1024X768 ממש מעצבן... תנסה ותראה..... אתה תרגיש הבדל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים