עבור לתוכן

תמונות מהטיול השנתי

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים? , תתחשבו שלא כל התמונות היה לי זמן כל כך לצלם יפה , ועוד כמה בעיות , אבל בכללי הם ממש יפות לדעתי... :

Untitled412351.jpg

Untitled254325.jpg

Untitled12351235.jpg

פורסם

עם איזה מצלמה, ולאן היה הטיול?

פורסם

אני לא מבין גדול בצילום אבל זה נראה ממש רע לדעתי

פורסם
  • מחבר

הטיול היה לגליל , נחל עמוד ונחל אכזיב , מקומות מדהימים , ההליכה בתוך המים הייתה פנטסטית , המצלמה ישנה , אבל טובה , TOSHIBA PDR-M71

3.2 מגהפיסקל , עדשת זום של קאנון 3X אופטי 5X\6X דיגיטלי , הדבר היחיד שמצאתי לא טוב כל כך , הוא שאין אפשרות לצלם ב1600X1200 , אחרי 1024X768 אפשר לצלם רק ב2048X1536... , וזאת חרא קפיצה.. ,אבל לא נורא , תמיד אפשר לערוך במחשב ל1600X1200 וזה יראה אותו הדבר...

כן , גם לדעתי זה לא נראה משהו , צריך להקטין את זה ל1600X1200 , אני כבר יעשה את זה עם אחת התמונות ונראה איך יצא , כנראה ש3.2מגהפיסקל לא מספיק בשביל לצלם על 2048X1536...

פורסם

אי אפשר לראות את התמונות כיוון שהן גדולות מידי,

הינך מתבקש להקטין ל-640X480 או 800x600.

או לערוך את ההודעה ולשים את התמונות כקישור.

פורסם
  • מחבר

WILL DO , פשוט הפוטושופ לא עובד , אני עובד על זה , ואז אני אקטין ואדאג שתראו אותם ברזולוציה נורמלית....

פורסם

אני לא מבין למה כולכם מתעקשים לעבוד עם פוטושופ או פיינטשופ, אני עובד עם ACDESEE ואין יותר פשוטה ממנה לדעתי ;)

[עבדתי בעבר עם פוטושופ אבל היא כבדה מאוד ובייחוד על המחשב שלי שהוא לא הכי חדש בעולם. אין לי נסיון עם פיינטשופ לעומת זאת, מעולם לא עבדתי איתה.]

פורסם
  • מחבר

תגובה ראשונה נערכה ל800X600

פורסם

ככה יותר טוב...

פורסם

אולי תערוך את ההודעה המקורית הראשונה עם התמונות החדשות והמוקטנות ?  :bash

פורסם

לא משהו, והתמונה לא מסודרת.

פורסם

מה הבעיה עם הגודל של התמונות?

הם לא מעוותות את הדף... הם רק 800X600...

פורסם
  • מחבר

מקודם הם היו 2048X1536 , רק הרגע ערכתי אותם , תגידו אבל , מה דעתכם על איכות המצלמה , אל תתייחסו לצלם :P , הצלם סתם -=0=-(או שלא?)

פורסם

יצאו קצת לא משו, טיפה דהויות (בהירות קצת יותר מידי ) וחסר מיקוד.

פורסם
  • מחבר

זה כנראה כי ניסיתי מצב צילום חדש... :o , כי צילמתי הרבה תמונות , והם היו הרבה יותר טובות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים