עבור לתוכן

תראו מה קרה לאדם שהתמכר לgta

Featured Replies

פורסם

i love my GTA... i know the streets there better than i know my own city

פורסם

איזה בולשיט אחד גדול. הבן אדם דפוק במוח. עובדה שבן אדם רגיל, לא משנה כמה ישחק GTA לא יעיז לעשות כזה דבר.

פשוט שטויות להאשים משחקי מחשב/וידאו בפשעים. זה הבני אדם המפגרים לא המשחקים. בדיוק באותה צורה הוא יכל לראות את פני צלקת ולעשות דברים יותר גרועים...

פורסם

הבנאדם פסיכופט זה לא קשור למשחקי וידאו

פורסם

והתפסן בשדה השיפון גרם לרצח לנון...

gimme a break...

זה שבנאדם לא יודע להבדיל בין מציאות למשחק זה אומר שהוא דפוק בשכלו ומתישהו הוא היה עושה משהו דפוק כנראה...

זה בערך כמו שחייל יבוא הבייתה וירצח את אשתו בגלל שהוא רגיל לירות באנשים :nixweiss:

פורסם

יש בכל מה שאתם אומרים דברים נכונים

אבל אם תתנו לילד קטן (10) לשחק בזה אולי הוא יושפע מזה באופן מסויים

וגם קבוצת נערים ביחד יושפעו ויתחילו לשחק את זה ברחוב ולאט לאט זה מתדרדר

איכשהו זה כן משפיע..לא על כולם כמובן

על אנשים קצת יותר גדולים קשה לי להאמין כמה חלש אפשר להיות שמשחק כזה משפיע.

פורסם

"כאשר הובא לתחנת המשטרה תומפסון שלף במפתיע את נשקו של אחד השוטרים, ירה בשני השוטרים שליוו אותו ובפקיד הקבלה ונמלט עם רכב משטרתי שחנה בחוץ"

LMFAOOOOOOO!!!!!! הוא אשכרה לקח את המשחק צעד אחד קדימה, יותר ריאליסטי ממה שרוקסטאר הצליחו לעשות מהסאן אנדראס.

חוצמזה ששמים הגבלת גיל על משחק מסויים לוקחים בחשבון שבגיל הזה כבר יש כושר שיפוט בסיסי, ואם הבן אדם אכל סרט זה בגלל שהוא אחד הטיפשים שיש, בלי קשר למשחק.. הוא יכל לקחת את אותו הרעיון מסרטים של סטיבן סיגל...

פורסם

יש בכל מה שאתם אומרים דברים נכונים

אבל אם תתנו לילד קטן (10) לשחק בזה אולי הוא יושפע מזה באופן מסויים

וגם קבוצת נערים ביחד יושפעו ויתחילו לשחק את זה ברחוב ולאט לאט זה מתדרדר

איכשהו זה כן משפיע..לא על כולם כמובן

על אנשים קצת יותר גדולים קשה לי להאמין כמה חלש אפשר להיות שמשחק כזה משפיע.

עובדה שבמקרים הרגילים זה לא קורה. כפי שמישהו אמר מעלי, אם הבן אדם (המשחק אסור למשחק מתחת לגיל 18 אגב, אז צריך לתבוע את המוכר במקרה של קטין) לא יודע להבדיל בן מציאות לדמיון מקומו במוסד סגור. אלימות יש בכל מקום, לא רק במשחקי מחשב.

פורסם

איזה יופי, יש לנו כאן חבורה של פסיכיאטרים.

נהדר!

פורסם
  • מחבר

חחחח...לא חשבתי שזה יתפתח ככה !

וחוץ מזה אני לא התכוונתי שתשפטו את המשחק וכמה שהוא משפיע

כי הוא לא משפיע בגרוש (לפחות לא עליי)

אני התכוונתי לכך שתראו עד כמה מטורף היה הבנאדם ואין שום קשר למשחק עצמו זה ברור הרי שזה היה מחלה נפשית של הבנאדם

הנה

"כאשר הובא לתחנת המשטרה תומפסון שלף במפתיע את נשקו של אחד השוטרים, ירה בשני השוטרים שליוו אותו ובפקיד הקבלה ונמלט עם רכב משטרתי שחנה בחוץ"

מעניין מה היה קורה אם הבנאדם היה משחק splinter cell

פורסם

מעניין מה היה קורה אם היו נותנים לו לשחק רק בסימס ובברבי

פורסם

הוא היה אונס את השוטרים ;D

פורסם

זה ממש לא שטויות

במקרה עשיתי עבודה על הנושא בשביל בית ספר

מי שמעניין אותו שיקרא את זה:

http://www.apa.org/journals/features/psp784772.pdf

פורסם

אי אפשר להכחיש שGTA הוא משחק אלים.

אני מת על המשחק הזה, אבל לא הסכמתי להביא אותו לבית כי יש לי אח קטן כולה בן 10 בזמנו ולא רציתי שיושפע מהמשחק הזה (לא מאמין שהוא היה תופס נשק ומתחיל לרסס אבל לפחות שישאר טיפה תמים)

כשהוא הביא את המשחק מחבר שלו, מחקתי לו את המשחק.

לגבי האהבל הזה שלקח את המשחק קשה- ככה זה האמריקאים ממש מטומטמים. (הייתי באמריקה ושאף אחד לא יגיד לי שאני מגזים כי ראיתי אותם ותאמינו לי שזה קצה הקרחון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים