פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים אני צריך שמות וכתובות של חנויות מודינג בגרמניה דחוף!!!ואני צריך לדעת מחירים של קטודות בערךתודה מראש לכל מי שעוזר DJ POWER
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים גרמניה מדינה די גדולה...לפני שנה שהייתי בגרמניה ראיתי בדרזדן כמויות של חנויות מודינג כאלה עם חלונות ראוה מלאי כל טובבכל מקרה אני בטוח שאם תחפש ב-google.de תמצא די הרבה חנויותולא קשה להסתדר עם הגרמנית שם
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים אולי תרשום פה לאן אתה נוסע יהיה קצת כיוון....גם אני הייתי בדרזדן לפני איזה 2 חודשים עיר ממש יפהאהבתי את החנות של המודינג פשוט עולם .....ומחירים ממש נמוכים .. קניתי רמקולים חחחחחחחחחחחחח
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר אולי תרשום פה לאן אתה נוסע יהיה קצת כיוון....גם אני הייתי בדרזדן לפני איזה 2 חודשים עיר ממש יפהאהבתי את החנות של המודינג פשוט עולם .....ומחירים ממש נמוכים .. קניתי רמקולים חחחחחחחחחחחחחבעקרון אבא שלי היה שם רק יום אחד אבל חברים שלו גרים שמה והם יכולים להביא לי אני רק צריך כתובות...
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים אולי זה לא היה ברור בפעם הראשונהגמרניה מדינה גדולהבאיזה עיר הם.הוא יהיה?
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר אולי זה לא היה ברור בפעם הראשונהגמרניה מדינה גדולהבאיזה עיר הם.הוא יהיה?פרנקפורט אבל הוא יכול להגיע לסביבה שמה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.