עבור לתוכן

Spphire Radeon 9600 XT עושה בעיות שונות לאחר תיקונים רבים.

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום.

יש לי Spphire Radeon 9600 XT שנקנה בארה"ב. מחברה אמינה שקרוב משפחה שגר שם עובד בחברה והוא בעצמו המליץ לי עליה.

אז תחילה אני יפתח עם המפרט שלי שלא יהיו שאלות מיותרות :

865pe intel rocklake לוח אם

Intel Pentium 4 - 3Ghz HT מעבד

Western Digital 80 GB SATA הארד דיסק

ATI Radeon 9600 XT 256MB כרטיס מסך

2x 256 Kingston Dual Channel זיכרון

המחשב בכללי הוא למשחקים וכתיבת עבודות ככה שהמפרט הזה מספיק לי.

עכשיו לבעיות :

תחילה אני רוצה לציין שהחלפתי את הכרטיס מסך כבר 3 פעמים, ולדעתי הסיכוי שזאת בעיה חומרה בכרטיס נמוכה.

יש לי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר של ATI.

לבעיות עצמן :

1. כשאני משחק משחקי רשת, אחרי כעשר דקות שאני משחק המחשב נתקע, המסך מתכבה (כאילו אין תגובה מהמחשב, כמו שמכבים את המחשב ומשאירים את המסך דולק) ואז צריך רק על ידי הפעלה מחדש של המחשב הכרטיס חוזר לתפקד.

2. עוד בעיה שונה שמתרחשת מדי פעם היא VPU Recover. כל פעם שאני משחק במשחק ספציפי (GTAVC) הכרטיס עושה VPU Recover כל חצי שעה בערך.

3. המחשב לא מפעיל את Call of Duty (שתי החבילות - גם הרחבה וגם רגילה). כאשר נכנסים למשחק רואים לרגע את המשחק בצורה רגילה ואז רואים מלא בעיות צבע כאלה והמון פסים לאורך המסך.

ניסיתי לשנות מ 8 AGP ל 4 AGP (אם אני לא טועה) כמו שהמליצו לי בפורום אחר (פרש), וזה לא עזר.

הבעייה ממש מציקה.

מה עלי לעשות כדי שהכרטיס יפעל כמו שצריך ?

תודה לעוזרים.

פורסם

אני לא רוצה לזרוק סתם באויר

אבל

1.נראה לי כמעט 80% שזה ספק חלש מדיי

2.אין לי מושג וכך גם 3 אבל לא נראה לי שב2-3 זאת בעית חומרה

נראה לי יותר משהו בתוכנה לא בסדר אצלך...

פורסם

לדעתי זה או ספק חלש מדי או שהכרטיס חם, תנסה לפתוח את הדלת של המארז ולשים מאוורר ליד הכרטיס מסך ותגיד לנו עם הבעיה עדיין נמשכת

פורסם
  • מחבר

1. על הכרטיס מסך יש מאוורר + צלעות (שבאו עם הכרטיס) ככה שאם זה לא מספיק אני יכול להוסיף איזה מאוורר.

2. יש לי ספק 400W של HEC. יכול להיות שהספק חלש בגלל זה ?

פורסם

גם לי הייתה בעיה דומה עם הכרטיס שלי (ז"ל)... וגם לעוד כמה אנשים פה...

אני כמעט בטוח שהבעיה נגרמת בגלל קירור לא מספיק (התחממות יתר). תנסה לכוון מאוורר 80 מ"מ ישירות מול הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים