עבור לתוכן

שאלות לגבי השבב החדש של ATi...

Featured Replies

פורסם

אני אשאר עם הטיטאניום שלי לעוד שנה-שנתיים ;D .

אני לא צריך למהר לשום מקום , עד שהמנוע של דום3 יהיה פופלרי כמו המנוע של קוויק 3 ואז אולי אני אשדרג אם אני אקבל מתחת ל40 פריימים לשנייה במשחקים . אבל ע"פ התוצאות של המשחק ut 2003 שגם הוא יהיה מנוע פופלרי הכ.מסך שלי ישאר חזק בתמונה להרבה זמן ותמיד אפשר לעשות o/c .

שמע אחי עם כל הכבוד שאני נותן לכרטיס מסך שלי(שהוא בהחלט ראוי לו!!!) אני יכול להביא כרטיס שחזק ממנו בכ20 אחוז בערך וסך הכל מהמכירה של זה שיש לי עכשיו והפרשי הקנייה של החדש אני אשלם איזה 200-300 שקל אז מה איכפת לי?

נ.ב

חוץ מזה שאני פריק של כרטיסי מסך ופשוט לא יכול לשלוט בזה! אני חייב תמיד את הכרטיס הכי טוב שיש ויהיה מה! שלחו אותי לעזרההההההההה ;]

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחייי, לכם יש כבר כרטיסים שהם בערך יושבים בנקודה של כרטיסי הדור הבא ( :AR15:) כשלי ולעוד אנשים יש GEFORCE 2 MX או VOODO3 אז אני חושב שבאמת לכם אין מה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש...

פורסם

לי יש radeon8500LE ואני לא מתכוון לקנות חדשת הכרטיס הזה במחשב הזה יחזיק לי לעוד שנה וחצי בערך ואז אני כבר יראה מש יש בשוק, אני מקווה שיהיה matrox חדש עוד אף פעם לא היה לי מטרוקס ואני אוהב אותם ;) אותם ואת ati לא אוהב את nvidia משום מה :o

בקשר לדריברים, ati באמת השתפרו המון יש הרבה leaked דריברים ויש שתי אנשים ראשיים שמוצויאם דריברים שעברו אופטיציזציה ככה שמצב הדרברים הרבה יותר טוב מפעם (היה לי rage 128 פעם..).

זהו אני ממליץ על ה r300 למרות שהוא עוד לא יצא ולא ידוע אם הוא יעמוד בציפיות ;) כי אני משער ש ati לא יאכזבו.

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי 400$ להשקיע בכרטיס מסך (אני לא חייב להשקיע את כל הכסף בכרטיס זה החסכונות שלי) ונראה לי שאני אלך על ה-R300 ונקווה ש-ATI יעמדו בציפיות כי יש הרבה. עכשיו אני רק אחכה להחלטה של איזה R300 המולחש או הבינוני כבר נראה כשהכרטיס יצא.

פורסם

ATI תוציא גירסת LE לכל אחד מהR שלהם וזה לדעתי הכי משתלם כי זה אומר שיהיה מבחר יותר גדול ותוכל לבחור בדיוק מה שאתה צריך וגם זה יגרור תחרות בשוק ויהיו ירידות מחירים ואגב מישהו שמע משהו על יכולות הOC של הדור החדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים