פורסם 2002 ביולי 123 שנים קודם כל רציתי לדעת האם למישהו יש את תאריך היציאה שלו? מה ששמעתי זה אוגוסט (נכון? או לא נכון?)האם יהיה כרטיס עם השבב החדש שיעמוד במחיר של 200$?שווה לחכות לכרטיס? או שכדאי לקנות GeForce 4 Ti 4200?האם תהיה לכרטיסים מבוססי GEFORCE4 ירידה משמעותית המחיר?מבחינת דריוורים ותמיכה איפה יעמוד הכרטיס החדש של ATi?
פורסם 2002 ביולי 123 שנים כן הוא יצא באוגוסט , ולא הוא לא יעלה 200$ אלא 400$ .....ואני ממליץ לך לחסוך ולחכות בסבלנות .
פורסם 2002 ביולי 123 שנים לכרטיס החדש לא תהיה רק גרסה אחת שעולה 400$ ויהיו 3 גרסאות, ולכל גרסה תהיה גרסה מוחלשת... אז בעצם ATI יפיצו 6 גרסאות...והמחירים לא יהיו כאלו גבוהים אל תפחדו... אני אישית קונה את הגרסה המוחלשת של הכרטיס הבינוני... או שאני אולי אשאר עם הרדאון 8500 דלוקס של גיגה בייט...
פורסם 2002 ביולי 123 שנים הרדאון 8500 של ג'יגהבייט עושה לך בעיות? (לא מפעיל משחקים, נתקע, בעיות אחרות) כי גם אני חושב לקנות את אחת הגרסאות של הR300 ואני מפחד מאוד כי זה לא NVIDIA... :-[
פורסם 2002 ביולי 123 שנים הרדאון 8500 של ג'יגהבייט עושה לך בעיות? (לא מפעיל משחקים, נתקע, בעיות אחרות) כי גם אני חושב לקנות את אחת הגרסאות של הR300 ואני מפחד מאוד כי זה לא NVIDIA... :-[נכון, זה לא nVIDIA, זה הרבה יותר טוב.
פורסם 2002 ביולי 123 שנים שלא תבין אותי לא נכון, אין לי שום דבר נגד ATI והאמת שאף פעם לא היה לי כרטיס שלהם, ורוב הסיכויים שאני ייקנה את הכרטיס הבאשלי מתוצרתם, בפעם הראשונה, אני אני רק רוצה להיות בטוח שלא יהיו יותר מדיי בעיות
פורסם 2002 ביולי 123 שנים הרדאון 8500 של ג'יגהבייט עושה לך בעיות? (לא מפעיל משחקים, נתקע, בעיות אחרות) כי גם אני חושב לקנות את אחת הגרסאות של הR300 ואני מפחד מאוד כי זה לא NVIDIA... :-[מזה השטות הזאות.ואני מפחד לקנות מזדה כי זה לא פורד
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אני חוזר, אתם חייבים להודות שהביקורות על הדרייברים של ATI לא ממש חיוביות! וכמישהו שאף פעם לא התנסה בכרטיס שלהם, אני די מפחד להחליף חברה! [glow=gold, 3, 300]ושוב אני חוזר, אין לי שום דבר נגד ATI![/glow]
פורסם 2002 ביולי 123 שנים הרדאון 8500 של ג'יגהבייט עושה לך בעיות? (לא מפעיל משחקים, נתקע, בעיות אחרות) כי גם אני חושב לקנות את אחת הגרסאות של הR300 ואני מפחד מאוד כי זה לא NVIDIA... :-[אל דאגה, זה הכרטיס הכי חזק שיש בו ציפ ATI! והוא מריץ לי את GTA3 על הרוליציה הכי חזקה פיקס- בטיל!
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אני די מפחד להחליף חברה! אני כרגע על kyro II של ST וכנראה שלא תהיה לי ברירה להחליף חברה...ההיסטוריה שלי בסדר :1. curris logic2. ati3.3dfx4.STעוד לא נגעתי בnvidia ואני גם לא חושב על להתקרב למונופול...
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אתה יודע מה זה בכלל מונופול?זה חברה ששולטת בשוק מסויים בלעדית. nVIDIA לא שולטת בשום דבר בלעדית, יש לה מתחרים.
פורסם 2002 ביולי 123 שנים נכון!כמו שאינטל קיימת הרבה יותר זמן מAMD והמעבדים של AMD היו טובים יותר עד לאחרונה... עכשיו אינטל שוב מובילהאתם חושבים שזה מה שייקרה גם בשוק הגרפי? ATI תוביל שוב?
פורסם 2002 ביולי 123 שנים הלוואי שיובילואין לי מושג למה אבל תמיד העדפתי את ati על nvidia אולי בגלל שמאז הפנטיום 166 שלי כל הכרטיסים שלי atiובקשר לדרייברים אני לא הסתפקתי אף פעם ב-ati והורדתי דרייברים custom made של איזה אחד מהאתרrage3d.com ככה שבעיות לא כלכך היו לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.